iFixit demonterer iPad Air og sikrer at den er veldig lik Mini 2

iFixit demonterer iPad Air og sikrer at den er veldig lik Mini 2

Gutta på iFixit sier at iPad Air er en Mini “forstørret

Som du vet, er iPad Air siden i går tilgjengelig i Apple-butikker og autoriserte distributører i 41 land. Hvordan kan det være ellers har gutta på iFixit allerede hatt tid til å “mage”Det nye nettbrettet og viser oss dets komponenter.

Folkene i iFixit lar ikke gå forbi. Hver gang Apple lanserer et nytt produkt, er de der for å demontere det helt og vise verden hvordan produktene fra blant andre Cupertino er produsert. IPad Air var intet unntak.

iFixit viser oss iPad Air inni

I tillegg til å ha mye erfaring og være raskest, har iFixit-folket fordelen at de er i Australia, så på grunn av tidsforskjellen får de epleprodukter før noen andre. Så snart de har dem, kommer de seg på jobb.

iFixit-iPad-Air-2

Hvis du er veldig glad i elektronikk og “klukk“, Og du vil spille det ved å demontere en enhet på nesten € 500, iFixit-folk selger et spesielt sett for å hjelpe oss med å demontere nettbrettet.

For 19,95 dollar tilbyr de oss et plastverktøy for å åpne det, et sett med “pigger” som glir mellom skjermen og saken, en liten sugekopp og iOpener, som smelter limet som forhindrer at nettbrettet åpnes.

iFixit-iPad-Air-3

Takket være iOpener og andre verktøy klarte de å skille Retina-skjermen fra kroppen til iPad Air. Når de var inne, etter å ha fjernet noen skruer, oppdaget de batteriet, som ifølge iFixit er mindre enn forrige modell.

Etter en grundig gjennomgang av den nye iPad Air, kommenterte gutta på iFixit det “Det ser ut til at Apple har tatt en Mini og overført den til størrelsen på 9,7-tommers”. De har også kommentert at de fleste deler og skruer er på omtrent samme sted som den første generasjonen 7,9-tommers Mini-modell.

ipad-luft-light

Demonteringen som er gjort av iFixit handler ikke bare om å “fjerne dekselet”, australierne utsetter alle brikkene og kretsene som utgjør iPad Air, i tillegg til å demontere Lightning-kontakten, iSight-kameraet og de to høyttalerne.

Når de kommenterer i Padgadget, ser en så kompakt enhet ikke så lett å reparere selv, og dette bekreftes av gutta på iFixit, og gir det 2 av 10 i reparasjonsevne.

Så du vet at hvis du en dag ønsker å reparere iPad Air, eller du er veldig sikker på hva du gjør, eller overlate den til fagfolkene.