contadores Skip to content

iFixit demonterer iPad Pro 2020 som bekrefter 6 GB RAM og andre forbedringer

iPad-Pro-2020

For noen uker siden ga Apple ut en ny fjerde generasjon iPad Pro med noe veldig interessant ny maskinvare. Det nye nettbrettet har et system på dobbeltkamera, LiDAR-skannere, 6 GB RAM og det er ledsaget av et magisk tastatur med styreflate.

I dag fra kl jeg fikser det De ønsket å demontere iPad Pro fra 2020 for å se på alle disse nye maskinvarekomponentene inne i enheten.

I denne artikkelen skal vi trekke frem noen veldig interessante punkter fra iFixits anmeldelse av Apples 2020 iPad Pro. Skal vi starte?

Det kan interessere deg | 13 små visuelle detaljer om iPadOS 13 som utgjør forskjellen sammenlignet med Android

Maskinvaren til den nye iPad Pro 2020

Det første som iFixit har lagt merke til er selvfølgelig det nye kamerasystemet og LiDAR-skannere. Vi snakker om en kameramodul med 10 MP og 12 MP linser og LiDAR sensorer som vil tilby en helt ny opplevelse innen augmented reality-funksjoner.

LiDAR-sensorer avfyrer en usynlig laser på elementer i iPad Pro-miljøet for å lage en 3d-kart og måle avstander veldig presist. Augmented reality-applikasjoner bruker dette kartet til å plassere virtuelle objekter som er til stede i den virkelige verden.

I dette bildet kan du se en sammenligning av bilder som gjenspeiler de usynlige punktene til LiDAR- og Face ID-sensorene:

lidar

“LiDAR trenger ikke den samme presisjonen som Face ID siden den utfører en objektanalyse, den identifiserer ikke en persons ansikt.”

Du kan se hele iFixit-analysen av iPad Pro-maskinvaren i følgende video:

Egentlig har ikke nye iPad iPad Pro mange forskjeller sammenlignet med forrige generasjon i 2018. Den har litt høyere ytelse takket være sin A12Z Bionic-brikke, LiDAR-sensorer og dobbeltkamera. Men designet og resten av de tekniske spesifikasjonene er praktisk talt det samme.