contadores Skip to content

Ikke gå glipp av de nye appene som feier App Store

App Store er en boks med overraskelser, og vi liker å kunne lage sammenstillinger av alt vi ser gjennom det og som vi synes er interessante, nyttige og enkle å bruke. Disse applikasjonene som vi i dag presenterer for deg er det beste av den elektroniske applikasjonsbutikken og vi er overbevist om at de sikkert vil være av interesse for deg.

Og det er at med mer enn halvannen million av hver applikasjon å velge mellom, blir utvalget komplisert å utføre. Så sjekk dem ut og last dem ned hvis du liker demVi skal dit med vårt ukentlige forslag om kraftige og kraftige apper fra App Store.

Det kan interessere deg | Den nye iPad-en blir billigere enn noen gang og kompatibel med Apple Pencil

Anybuffer

Den ideelle løsningen for når du finner noe interessant på internett og vil legge det til side for å se på det senere. Bilder, lenker, dokumenter, alt har en plass i Anybuffer. I tillegg til dette synkroniseres det med alle enhetene dine i iCloud, så du vil ha det på alle enhetene dine enkelt.

Metronaut: Klassisk musikk

Musikerne er heldige, en applikasjon som tillater alt et orkester vil følge deg når du spiller et stykke. Den kan også transportere alt arbeid til en annen nøkkel, og til og med spille inn forestillingene dine. Mer komplett umulig, og gratis!

Lim inn 2

Et smart utklippstavle som allerede var for Mac-datamaskiner og nå kommer til iOS. Den kan lime inn alt du skriver på telefonen din. Gjenkjenner tekster, bilder, lenker, filer og mer, og holder alt synkronisert på iPhone og Mac bruker iCloud. Et verktøy_må ha_.

Kahoot!

Et gammelt bekjentskap i utdanningsmiljøet, tillater sunne konkurranser mellom studentene kunne demonstrere kunnskap på en leken måte. Den har en god database for å søke etter tester eller gjøre dem selv. Det har mye interessant materiale og i tillegg til det, redigerbart.

via | imore