contadores Saltar al contenido

Ikke gå glipp av noen premie med TuLotero denne julen

Året slutter, og med det nærmer det seg viktige datoer for alle. En av dem er den til juletrekningen 22. desember, hvor Millioner av spanske prøver lykken med favorittnumrene våre hvert år. Det er mange bruksområder for å følge vinnertallene på hundrevis av uavgjorte, men bare ett er det kunne administrere billettene dine ett sted. Det er på tide å laste ned TuLotero og begynne å spille hjemmefra.

Og det er den TuLotero, hvis det allerede var en veldig komplett applikasjon for denne typen oppgaver, nå med sin nye oppdatering lar oss dele tallene våre med kontaktene vi velger. Dette er veldig nyttig når du har kjøpt en halvdel av julelotteriet halvparten eller i gruppe med forskjellige venner og kolleger.

Din direkte utmerkelse til banken din med TuLotero

YourLotero på iPad

Hva om vi er blitt prydet av noen tideler? Enkel, TuLotero vil sette inn pengene direkte på bankkontoen din –Med gjeldende forskuddstrekk som du har lagt inn når du registrerte deg for første gang i søknaden.

Som enhver annen applikasjon der våre personlige og ikke-overførbare data, som kontonummeret vårt blir håndtert, TuLotero vil at du skal forsikre kundene dine fullstendig konfidensialitet. Dataene våre vil være trygge til enhver tid, ettersom flere hver dag våger å kjøpe produkter gjennom nettverket eller mobiltelefonen, og nå for å delta i tombolaer. Og dermed, TuLotero tilbyr et nivå av sikkerhet og komfort til brukerne dine.

Vent ikke mer og tjen penger med TuLotero

Snart får vi trekningen rundt hjørnet, ikke vent lenger, last ned TuLotero og få antall administrasjoner som ikke er på det nåværende stedet ditt. Du kan få tak i en rekke administrasjoner i Barcelona, ​​Valencia, Madrid eller andre regioner i landet uten å flytte fra sofaen hjemme og samle inn prisen automatisk og uten å måtte kreve den på noe fysisk sted.