Ikke installer iOS 8 på iPhone 4s eller iPad 2 ennå

Det er ikke en god ide å installere iOS 8 på iPhone 4s og iPad 2

Noen Apple-enhetsuttak er en støtte for fremtidige programvareoppdateringer og oppdateringsversjoner av det nye operativsystemet til cupertino som er kompatibelt med de forskjellige enhetene. Selskapet skryter ofte av tall som detaljerer iOS-oppdateringsstatistikk Og den forteller vanlige kunder og utviklere at Google Android ikke kan komme noen steder i nærheten av en lignende opplevelse. Men, Ars Technica advarer om at det nylig utgitte operativsystemet for iPhone 4S og iPad 2, til tross for at de er kompatible til å brukes i dem, Det vil ikke gi en god opplevelse for brukere som oppdaterer.

Begge enhetene som ble lansert i 2011, iPhone 4S og iPad 2 var veldig til stede da de oppdaterte til den nye Apple iOS 8. Imidlertid har brukere av disse nevnte modellene som har kommet for å installere det nye operativsystemet fra dem fra Tim Cook, funnet feil når oppdateringen er installert, siden maskinvaren din kan være for treg til å kjøre den nye programvaren ordentlig.

ios-8-ipad-2-iphone-4s

Fordi de er eldre, vil ikke alle de nye funksjonene være tilgjengelige for iPhone 4S og iPad 2, for eksempel Handoff, AirDrop eller metallgrafikk.

Brukeropplevelsen på iOS 8 med iPhone 4s og iPad 2 er ikke god

Videre helhetsopplevelsen kan bli hemmet av visse forsinkelser, siden applikasjonene vil kreve mer tid å laste, og forsinkelsen kan oppstå når vi er inne i bestemte applikasjoner. For hva det er verdt (selv om jeg ikke tror det vil kompensere), kan surfing i Safari være raskere på iPad 2 i henhold til noen benchmarks som har blitt sett.

Endelig det nye Apple OS det ser kanskje ikke så spektakulært ut og så iøynefallende som det sees på andre enheter. Den 3,5-tommers iPhone 4S-skjermen kan sees på som for liten til å øke antallet brukergrensesnittelementer som er til stede i iOS 8, mens andre generasjons iPad kan ha et problem med lesbarhet for skrifter.

ios-8-ipad-2-iphone-4s-2

Som påpekt i BGR, betyr ikke det at brukere av disse iPhone og iPad skal holde seg borte fra iOS 8 (det er alltid mulig at Apple vil forbedre opplevelsen på eldre enheter ytterligere i en fremtidig oppdatering, som f.eks. laget for iPhone 4 med iOS 7), men brukerne bør ikke bli overrasket over å oppleve noen feil og ytelsesproblemer.

Foreløpig vil brukere av disse enhetene måtte vente litt lenger for å kunne bruke den på en mer stabil måte, noe vi ikke vet om det endelig vil skje. Og du, har du oppdatert noen av disse enhetene til iOS 8? Del opplevelsen din med oss ​​og andre brukere i kommentarene nedenfor.