free estadisticas Saltar al contenido

Ikke tillat inntrengere på nettverket ditt med Fing for iPad eller iPhone

abril 26, 2020

Har du noen gang lagt merke til at det begynner å gå saktere og tregere noen dager etter å ha ansatt internett? I dag kommer vi til å snakke om et veldig nyttig og brukervennlig program slik at ingen bryter inn i Wi-Fi-nettverket. Det heter Fing og det vil hjelpe oss å oppdage de infiltratorene som vil dra nytte av båndbredden vår.

Navnet på denne applikasjonen kommer fra fusjon av to andre engelske ordhva er finne og Ping.

Applikasjonen finner du både iPhone og iPad eller Mac og er veldig enkel å bruke. Først må vi laste den ned fra App Store og installere den på vår iPhone eller iPad.

Siden vi ikke ønsker at huset eller leiligheten vår skal bli en fritt tilgjengelig Wi-Fi-sone og at hele nabolaget skal koble seg til oss, Vi vil forklare hvordan du kan oppdage disse inntrengerne på den enkleste måten.

fing-inntrenger-nettverk 1

Vi må først koble til vårt Wi-Fi-nettverk fra Innstillinger> Wi-Fi, vi aktiverer Wi-Fi fordi Fing fungerer med nettverket vi bruker i det øyeblikket. Vi åpner søknaden, og den vil komme ut en boks der alle enhetene som er koblet til nettverket, vil bli reflektert som vår iPad eller telefon ligger på.

Den samme ruteren vil også vises i denne boksen, så ikke bli skremt, det er ikke en ekstern trussel. Derfra kan du velge de tilkoblede enhetene en etter en og nekte dem tilgang til nettverket ditt permanent, slik at de aldri får tilgang igjen uten din forhåndsgodkjenning.Intruso-rød-Fing "bredde =" 800 "høyde =" 420 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2015/08/Intruso-red-Fing.jpg 800w, https: //t.ipadizate. no / 2015/08 / Intruso-red-Fing-320x168.jpg 320w, https://t.ipadizate.es/2015/08/Intruso-red-Fing-640x336.jpg 640w, https: //t.ipadizate. no / 2015/08 / Intruso-red-Fing-681x358.jpg 681w "størrelser =" (maks. bredde: 800px) 100vw, 800px "/></p>
<p>Fing er et gratis program og fungerer uten reklame, så ingenting kan plage oss mens vi administrerer nettverket vårt <strong>synkroniseres med Fingbox slik at vi kan motta varsler på enhetene våre</strong> når en endring blir oppdaget i vårt nettverk.</p>
<p>Det anbefales å gi nytt navn til alle tilkoblede enheter fordi det på lang sikt vil være mye lettere å gjenkjenne dem og vi blir ikke forvirrede. <strong>Hver nye enhet koblet til nettverket ditt vises automatisk og må gi nytt navn</strong> for å unngå fremtidig forvirring.<img class=

Eksisterer også for Mac

Finn kan også brukes på en Mac, men utseendet denne applikasjonen har på datamaskiner Det inviterer ikke den vanlige brukeren så mye som det fine og pene grensesnittet som er tilgjengelig på iPhone eller iPad.

For å fullføre, vil vi la deg lenken som vil omdirigere deg direkte til App Store, slik at du i dag kan kaste ut alt det usurper av ditt private nettverk: