contadores Saltar al contenido

iMind Sphere for iPad, appen for å slappe av, fokusere og sove bedre

iMind Sphere iPad

Guttene til Atom Studios Denne gangen bringer de oss en annen av sine iPad-applikasjoner som ser ut til å etterlate ingen likegyldige. iMind Sphere skryter av å være den beste appen i App Store for å friske opp sinn og kropp på en enkel og hyggelig måte, og lover utrolige og effektive resultater for alle brukere som oppfordres til å prøve applikasjonen. Det virker veldig overraskende for oss, men med tanke på brukeranmeldelsene, både i Spania og i USA (hvor det har vært nummer 1 i sin kategori), oppfordres vi til å prøve det.

Når du starter iMind Sphere, er det første vi ser en stor sfære som minner om iSleep Sphere med en sentral knapp. Ved å trykke på denne knappen begynner sfæren å rotere raskt og avgir lyder. Ved å trykke på lysene i sfæren (nord, sør, øst og vest) endres lydene slik at vi kan tilpasse dem etter vår smak (naturlige lyder som regn, vind, vann, etc.) blandet med musikalske lyder i stil med iSleep Space. På denne måten kan vi konfigurer lydene til vi finner et mønster som vi liker. Fra det øyeblikket vil vi studere, slappe av eller prøve å sove ved hjelp av denne applikasjonen. Og sannheten er at den fungerer veldig bra!

For vår smak fant vi at lydene er veldig repeterende, i motsetning til hva som skjer i iSleep Space, så vi spurte utviklerne hva denne feilen er, og de fortalte oss at for å oppnå ønsket effekt, lydmønstrene må være veldig repeterende slik at hjernen blir vant til å lytte til dem og snart ignorerer dem, bare beholde de binaurale lydene som vil gi den ønskede effekten av det valgte programmet. Gir mening.

iMind Sphere består av 15 programmer totalt, selv om bare 3 er inkludert i prisen for applikasjonen. Disse programmene er Eliminer stress, avslappet søvn og mental avslapning. For å glede oss over resten, må vi gå gjennom boksen som kjøp i appen til € 0,79, noe som vil gi oss tilgang til hvert av de spesifikke programmene. Disse programmene er Meditasjon, sinn, helse og Karma, og hver av dem inneholder 3 programmer etter tur, så for minimumsprisen får du 3 komplette programmer.

Selv om vi ikke har kjøpt tilleggsprogrammene, applikasjonen inkluderer i grunnprisen de tre grunnleggende programmene som er typiske og nødvendige for enhver bruker, forlater de avanserte programmene for å utføre konkrete og spesifikke funksjoner. Vi kan forhåndsvise hvert program og hver lyd for å se hva det gjør før vi kjøper det.

For å fullføre applikasjonen inkluderer den en tidsur som vi kan programmere slik at appen slås av etter en stund og en komplett bruksanvisning som beskriver hvordan appen fungerer, hva lydene den inneholder og hvordan Atom Studios-systemet fungerer.

Vi har prøvd programmene som er inkludert i den grunnleggende applikasjonen, og Enhance Creativity-programmet (inkludert i Mind), og sannheten er at de fungerer fantastisk.