Imponerende ytelse av Moto G. (Becnhmark)

Som du vil huske, presenterte Motorola i forrige uke sin nye terminal kalt over hele verden Moto G. Han Moto G Det er en mellomklasse-terminal til en veldig stram pris, og at under presentasjonen, som vi brakte deg live, skilte den gode ytelsen seg ut, og plasserte den over teoretisk overlegne smarttelefoner som selve Samsung Galaxy S4.

Motorola viste oss ytelsen til Moto G og sammenlignet den med selve Samsung Galaxy S4

Dette var hva Motorola selv fortalte oss om sin nye terminal, noe som virket veldig ambisiøst når vi visste at komponentene til Moto G De er lavere når det gjelder strøm enn de aller fleste high-end-terminaler som Samsung Galaxy S4.

Uansett er det normalt at når et selskap presenterer et nytt produkt, trekker det frem, noen ganger overdrevne, fordelene med det nye produktet. Motorola siktet imidlertid veldig høyt når man sammenligner en terminal med veldig tett maskinvare med det som kan betraktes som en av hane på smarttelefonmarkedet. Dette fikk alle til å karantene resultatene som Motorola viste.

Vi har allerede fortalt deg hva som var alle detaljene og egenskapene til det nye Motorola Moto G og i prinsippet og på papiret var Motorolas nye terminal ett trinn, om ikke to eller tre, under de ledende terminalene på markedet. Nå har vi allerede de første resultatene av utførelsen av noen benchmarks laget med Motorola Moto G og vi kan si om Motorola overdrevne eller ikke på presentasjonsdagen.

Moto G resulterer i Antutu-referansenMoto G resulterer i Antutu-referansen

Resultatene oppnådd av denne Motorola-smarttelefonen i Antutu etterlater ingen tvil om at Motorola ikke overdrev det minste. Spesielt det nye Moto G Den har scoret 17263 noe høyere enn Nexus 4 for eksempel. Selv om det er sant at det ikke overskrider Samsung Galaxy S4 i dette målestokken, men vi vet allerede at referansemerkene ikke er så pålitelige som vi ønsker når vi sammenligner ytelsen til smarttelefoner, men de gir oss en viss objektivitet når vi gjør det .

Det vi kan si er at det nye Moto G, med en veldig tett maskinvare spesielt med tanke på prosessor (den av rekkevidden og laveste ytelse til Qualcomm) som er en Snapdragon 400 og RAM-minnet, bare 1 GB, har oppnådd mer enn optimal ytelse og det for prisen det har 179 euro gjør det til en mer enn ønskelig terminal.