Infinity Blade, den beste action- og eventyrsagaen for iOS nå gratis

Enhver fan av mobilspilling har noen gang hørt om Uendelig blad, en av de mest populære trilogiene i historien til iOS.

Vel, i dag, 4. juli, alle de 3 Infinity Blade-spillene er gratis tilgjengelig for nedlasting. Og hva må du gjøre for å få dem? Ingenting, bare kom innom, ta en titt på videospillene, og last ned spillet med et enkelt “trykk” på skjermen på iPad eller iPhone.

For alle som ikke er kjent med Infinity Blade-sagaen, handler det om spill med noen fantastisk grafikk og enkel, men effektiv spillmekanikk.

Oslim_official_art

I Infinity Blade vil vi komme inn i huden til en ridder som må møte fryktelige skapninger i turbasert slåssing ved hjelp av berøringsbevegelser på iPhone og iPad-skjermen.

138658.o

Det interessante med Infinity Blade er at vår karakter må dø, ja eller ja, for å overlate en arv til etterkommerne hans, som vil forbedre våpnene og rustningen deres. Og så videre, til den endelige sjefen er ferdig.

Last ned Infinity Blade I

Last ned Infinity Blade II

Last ned Infinity Blade III

Hele Infinity Blade-trilogien er GRATIS i begrenset tid for å markere feiringen av Amerikas uavhengighetsdag 4. juli. Disse spillene var veldig viktige dagen etter lansering, så hvis du ikke har prøvd dem, eller hvis du vil gjenoppleve dem igjen, anbefaler vi at du laster ned dem.