Infinity Blade forbereder en oppdatering for å bli sosial

Av Uendelig blad I PLaneta Red har vi allerede talt ved flere anledninger, men i dag må vi gi deg nyheter om det populære spillet igjen fordi det viser seg at den neste oppdateringen kan gi veldig viktige endringer, og ikke bare i grafikken, som allerede er et veldig godt administrert spørsmål i tittelen, hvis ikke i et aspekt som blir stadig mer verdsatt, gjør spillet sosialt.

Og det ser ut til å være det vi vil se i de neste oppdateringene av tittelen Inifinity Blade 2 Fordi sjefen for design av spillet har kunngjort at han tester en versjon som inkluderer Clash Mobs, et verktøy som vil tillate spillere å møte andre spillere fra hvor som helst i verden, går vi på noe som tilsvarer det XBox og Wii-plattformene tilbyr i deres online modus.

Best av alt, denne oppdateringen som ville gjøre det meget anerkjente App Store-spillet sosialt, Uendelig blad 2, hvis versjon kom ut for noen måneder siden, ville komme ganske snart, og hvis tidene er ute snakker vi om et vent på ikke mer enn seks måneder på å ende opp med å se den sosiale komponenten i action-videospillet. I tillegg kan muligheten for at andre spillere kunne gi oss en hånd ved å passere de forskjellige stadiene til og med bli integrert i modusen, som uten tvil vil være en nyhet som vil tiltrekke flere spillere over hele verden i denne nye sosiale opplevelsen. Det ser ut til at 2012 vil være et år med nyheter …

Mer info | Mashable