contadores Saltar al contenido

Infojobs, den perfekte appen for å finne en jobb

Ny teknologi har endret mange aspekter av livene våre og en stund nå er det mange ting vi nå gjør på en helt annen måte. Orientering når du er ute og reiser, handler på nettet, hvordan du kan forholde deg til mennesker … selv hvordan du finner arbeid!

Inntil for noen år siden, var den eneste måten vi måtte kontakte et selskap for å finne en jobb, å gå direkte til det med en CV. Men, I dag er det nettportaler som Infojobs som lar deg finne arbeid hvor som helst i Spania uten å forlate hjemmet.

Infojobs for iOS.

Også, Infojobs har også en applikasjon for mobile enheter, takket være at du alltid kan være klar over de siste jobbtilbudene hvor enn du er. Vil du vite mer om henne? Her forteller vi deg alle detaljene om hvordan denne Infojobs-applikasjonen for mobiler og nettbrett er.

Dra nytte av ethvert øyeblikk for å finne en jobb med Infojobs

Infojobs hjalp mer enn 800 000 mennesker i løpet av fjoråret, en ganske viktig figur. Så hvorfor kunne du ikke være en av de neste heldige? Bare last ned Infojobs-appen på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, og begynn å lete etter en jobb med en gang.

En av fordelene med Infojobs-appen er den lar deg filtrere søket etter nøkkelord (sykepleier, kontorist), etter provins og etter profesjonell kategori (Kundeservice, produksjon, kvalitet …). Når du utfører et søk, lar Infojobs-applikasjonen deg også filtrere etter befolkning, studier, type kontrakt, arbeidsdag eller minimum nødvendig erfaring.

Infojobs for iOS.

Søknaden har en kategori av siste søk, der du kan spare tid når du vil gjenta et søk med visse filtre, siden du ikke trenger å fylle den på nytt. En annen av funksjonene som er inkludert i Infobos mobilappen, er at den lar deg gjøre endringer i CVen din i tilfelle du trenger det.

På den annen side lar Infojobs-appen deg det se status for søknadene dine i tilbudene du har registrert deg for, hvis selskapet har mottatt CVen din, hvis den har lest den, hvis du fortsetter i utvelgelsesprosessen, eller hvis du tvert imot har blitt kastet. I tillegg kan du skjule applikasjonene som ikke interesserer deg, det vil si de som du har blitt kastet i, slik at de ikke blir i sikte.

Infojobs for iOS.

Når du klikker på et jobbtilbud, viser applikasjonen deg detaljert informasjon om det: jobb, nivå, minimumsstudier, nødvendig erfaring, hvis du har forsørgere, type kontrakt, etc. I tillegg må det sies at den har en funksjon som tillater deg dele jobbtilbud med andre via e-post eller sosiale medierSå hvis du ser et tilbud som en venn eller familiemedlem kan være interessert i, kan du sende det til dem.

Det er mange selskaper, både spanske og utenlandske, som bruker Infojobs for å publisere jobbtilbudene sine. Så uansett om du leter etter en jobb fordi du ikke har den for øyeblikket, eller hvis du vil endre den gjeldende for en annen, inviterer vi deg til å laste ned Infobjos-applikasjonen og ta en titt på et av de største jobbtavlene i landet vårt.