contadores Skip to content

Informasjon om IPad Air Plus (PRO) og iPad Mini 4 filtrert

Et Apple-skjema som lekker og gir detaljer om en ny iPad Air Plus og iPad Mini 4

Tilsynelatende et Apple-fanmagasin utgitt denne fredagen, Mac Fan har avduket en storstilt skjema av den ryktet iPad Air Plus, også kjent som iPad PRO. Det gir også interessante detaljer om en ny iPad Mini 4, og begge de nye modellene vises neste år 2015.

iPad Air Plus

I følge den japanske publikasjonen, den nye nettbrettet ville være 12,2 inches i størrelse, med proporsjoner på 305,31 × 220,8 × 7mm, enda slankere enn den nye iPhone 6. Den vil også være utstyrt med en ny, nyeste generasjons A9-prosessor.

Oppskytningen skulle planlegges mellom april og juni neste år 2015 og vil også ha fire innebygde høyttalere, i kantene, for å lette stereolyd. Selv om iPad PRO som kjent har produksjonsproblemer for skjermen, ville masseproduksjonen bli forsinket til andre kvartal 2015.

Ordningen-ipad-luft-pluss-detaljer-ipad-mini-4-2

For øyeblikket er det bare rykter, men det skal bemerkes at en annen publikasjon, nær AppleInsider, nevner at dataene fra den japanske publikasjonen er ganske lik informasjonen som kommer til den og har lyttet en stund i det siste. Andre lignende artikler refererer til denne nye nettbrettet som iPad PRO, og det er slik vi har kjent på det i flere måneder, da ryktet om nettbrettet til, opprinnelig, 12,9 tommer begynte å dukke opp.

Ved andre anledninger har det japanske magasinet Mac Fan vært korrekt, som da det rapporterte om skjermoppløsningen til iPhone 6 Plus på en veldig detaljert måte, men det er riktig at informasjonen de ga om den fysiske størrelsen ikke var korrekt, så denne nye informasjon de gir kan være eller ikke stemmer, den må tas med pinsett.

iPad Mini 4

I det samme Mac Fan-magasinet nevner de også a iPad Mini 4, som kommer utstyrt med A8X-prosessoren, den samme som monterer iPad Air 2 og et enda slankere design enn sistnevnte. Etter lanseringen av iPad Mini 4, vil iPad Mini og iPad Mini 3-modellene bli tilbakekalt av Apple, og bare la iPad Mini 2 og iPad Mini 4 i butikkene.

Ordningen-ipad-luft-pluss-detaljer-ipad-mini-4-3

At de trekker tilbake den første modellen av iPad Mini kan vi forstå den, men at de gjør det samme med iPad Mini 3, som har gått i salg i år, det virker litt rart for oss. Selv om man ser kritikken som denne nye modellen har hatt, fordi den ikke inkluderer noen relevante funksjoner, kan dette skje. Men denne uttalelsen motsier også det vi sa for noen uker siden, Apple ville legge iPad Mini-serien til side for å fokusere bare på iPad PRO neste år og ikke ville lansere noen minimodeller i 2015.

Det er mange rykter som dukker opp angående den nye iPad-en, og kanskje vil vi ha nyheter fra Apple om den nye modellen snart, raskere enn vi tror. Vi har lært om disse nye dataene takket være AppleInsider.

Tror du at vi vil se iPad Air Plus eller iPad PRO neste år? Tror du at vi også vil ha en ny iPad Mini-modell? Ikke glem å la din mening om det ligge i kommentarene.