free estadisticas Saltar al contenido

Instagram begynner å vise 60 sekunder annonser

abril 28, 2020

Gutta fra Instagram, det sosiale nettverket for fotografering brukt av mer enn 400 millioner brukere over hele verden, fortsetter å gjøre endringer i applikasjonen sin. For en stund nå, Instagram viser 30-sekunders annonser, men fra nå av vil disse annonsene være på 60 sekunder.

Reklamemodellene som brukes av Google og Facebook, nåværende eier av Instagram, er mest lønnsomme. Begge selskapene tilby hver bruker personlig annonsering basert på deres preferanser, selv om hver og en bruker et annet format.

Instagram-annonsering 60 sekunder.

Men i dag skal vi fokusere på Instagram, siden det har gjort endringer i annonseringen som en stund tilbyr i mobilapplikasjonen. Hvis du vil vite mer informasjon om nyhetene, fortsett å lese, fordi vi vil fortelle deg nedenfor.

Ikke gå glipp av | Instagram begynner å gi ut støtte for flere kontoer på iOS.

Instagram-annonseringsvideoer kan vare i opptil 60 sekunder

Fra denne uken vil annonseringen som Instagram tilbyr i sin mobilapplikasjon være litt lenger. spesifikt, Disse videoannonsene vil gå fra 30 sekunder til 60 sekunder, eller hva som er det samme, ett minutt.

LDe første til å bruke disse 60 sekunders annonsene har vært merker som T-Mobile og Warner Bros. med en Superbowl-spot., årets sportsbegivenhet som ble arrangert i helgen. Hovedmålet med å ha doblet varigheten på annonsene som vises på Instagram er ingen ringere enn å øke fordelene som oppnås gjennom annonsering.

Instagram-annonsering 60 sekunder.

Hvis du er en vanlig bruker av Instagram vil du vite det Disse annonsene vises på tidslinjen, mellom innlegg fra personene du følger. Disse annonsene er noe irriterende, men det må erkjennes at de er mye mindre påtrengende enn andre, for eksempel de som vises på YouTube både med det første og i mellom når du ser på en video.

I dette tilfellet brukerne selv er de som bestemmer om de vil stoppe for å se reklame og spille av videoen eller ikke. Og utifra hva du ser denne reklamemodellen går ikke dårlig på Instagram og ønsker å få mest mulig ut av den.