Instagram begynner å vise deg profilinnlegg du ikke følger

Instagram implementerer en ny funksjonalitet som muligens vil nå alle brukere. Kort sagt jegnstagram begynner å vise profilinnlegg du ikke følger gjennom en ny seksjon i strømmen din.

Dette er en ny seksjon som snart vises i brukernes strøm. De er anbefalte innlegg av profiler og i utgangspunktet forskjellige innlegg vil vises der som kan sammenfalle med din smak og interesser.

Det er noe veldig likt “Oppdag” delen som Facebook implementerte for noen måneder siden, der du kunne konsultere forskjellige publikasjoner av det sosiale nettverket til personer eller sider, selv om du ikke følger dem, noe som kan være av interesse for brukeren.

Bilde - Instagram begynner å vise deg profilinnlegg du ikke følger

“Anbefalt for deg” -delen

Hvor kan du få tilgang til anbefalt seksjon for deg? I følge Instagram vil alle disse innleggene vises rett på slutten av feeden din når du er ferdig med å se alt nytt som personene du følger har lagt ut.

Instagram indikerer allerede hvilken av vennene dine som følger hver profil

Akkurat da er når ny seksjon, hvor du kan få tilgang til publikasjoner fra folk du ikke følger, men som likevel vil vises fordi de kan sammenfalle med det du vanligvis ser etter eller konsultere på det sosiale nettverket.

Faktisk, vises basert på personene du følger og bildene eller til og med videoene du ser på Instagram. Til slutt er det en måte for Instagram å oppdage profiler som ligner de du vanligvis ser, slik at du kan bestemme om du vil følge dem eller ikke.

Bilde - Instagram begynner å vise deg profilinnlegg du ikke følger

Bare bla når du kommer til den nye delen av profilinnlegg som du ikke følger oppdage nytt innhold interessant etter din smak i det sosiale nettverket. Hvis du ikke vil fortsette å se det, må du bare bla opp og det er det.

Denne delen av Instagram Det begynner å bli testet og vil gradvis nå alle brukere i løpet av de kommende ukene, slik at du snart ser interessante innlegg fra forskjellige profiler, selv om du ikke følger dem.

“Er du klar til å bli Adidas-ambassadør?”, Den nye Instagram-svindelen

Tabla de contenidos