Instagram-brukere kan bestille en restaurant fra appen

Instagram er et sosialt nettverk veldig fokusert på mote, “livsstil” og fritid. Matbilder er vanlige, og nå kan brukere gjøre det bokrestaurant fra selve appen, uten å måtte ringe eller sende en direkte melding.

Ideen er fornuftig: hvis vi ser en influencer spise på en restaurant gjennom Instagram, bør vi bare gå inn i profil av etableringen, hvor det vil være en “Reserver” -knappen å velge dag og tid.

5 beste butikker å bestille mat på nettet

Vi snakker ikke om lenken som restauranten kan ha til sin hjemmeside i biografen, og heller ikke om muligheten til å ringe via telefon. Det er en ny spesifikk knapp laget for å reservere i eksklusiv:

Bilde - Instagram-brukere kan bestille en restaurant fra appen

I virkeligheten administreres ikke reservasjonen av brukerne av Instagram, men å klikke på knappen vil åpne OpenTable-nettsted, en restaurantreserveringstjeneste. Derfra vil det være enkelt å velge et tidspunkt å spise på stedet, og vi vil også se på et kart hvordan du kommer dit.

Facebook tillater allerede å bestille mat

Foreløpig tilbyr Instagram denne funksjonen utelukkende med OpenTable, så bare restauranter som har integrert den kan legge til knappen deres profil. Det er en tjeneste med en fast månedskostnad og en provisjon per reservasjon, og kanskje kompenserer de billigste restaurantene ikke for å anta kostnadene.

Bilde - Instagram-brukere kan bestille en restaurant fra appen

Instagram har lansert denne nyheten i markeder som USA, Tyskland eller Storbritannia, men også i andre land, inkludert Spania, så vi kan bestill restaurant fra appen, og det sosiale nettverket fungerer også i funksjoner som donasjoner til frivillige organisasjoner, slik at vi blir vant til å bruke penger på Instagram.

5 steder å bestille restaurant på nettet

Hva synes du om denne ideen? Tror du at du kommer til å bestille en restaurant på Instagram ofte, eller synes du ikke det er en nyttig idé?