Instagram Direct vil ha en nettversjon: send DM fra nettleseren

Se for deg en situasjon hvor du er uten batteri i mobilen din og vil fortsette å snakke videre Instagram direkte. Nå, det vil være mulig siden Instagram vil ha en nettversjon, og vi kan sende DM fra nettleseren.

Til dags dato er det praktisk talt ubrukelig å samhandle med profilen vår Instagram fra nettleseren. Ingenting kan gjøres utover å like, kommentere, følge, se på profiler og historier, men ingenting som sender og mottar direkte.

Slik ser du appene med tilgang til Facebook

Men alt som kommer til å endre seg for alltid fordi i følge den siste lekkasjen som kommer fra Twitter-brukeren Wongmjane, Instagram Direct vil ha en nettversjon, det vil si hvis vi får tilgang til profilen vår gjennom nettleseren kan vi chatte som om vi var på mobilen.

Det vil ikke være nødvendig å installere noe ekstra, eller noen applikasjon, ulovlig program eller noe, som det er gjort før nå.

Bilde - Instagram Direct vil ha en nettversjon: send DM fra nettleseren

På venstre side ser vi et skjermbilde av hvordan det blir profilen vår i den fremtidige nettversjonen av Instagram, og til høyre ditt nåværende bilde. Du kan tydelig se på hvilken måte de skal ta med direktemeldinger i nettversjonen.

Når vi klikker på direkte ikon Vi får tilgang til private meldinger, og vi kan fortsette med samtalen vår på samme måte som om vi var på smarttelefonen.

WhatsApp vil be om en bekreftelse når de legger oss til en gruppe

Denne nyheten kommer dager etter at vi vet at Mark Zuckerbergs planer er å forene sine 3 plattformer i en, og uten tvil er Instagram inne. I tillegg legger denne nyheten til den lille skandalen som visstnok skulle vite det Instagram advarer når de tar skjermdump i direkte melding.

Vi vet ennå ikke om dette varselet vil bli ekstrapolert til nettversjonen, eller vil forbli eksklusivt for mobiler.

Bilde - Instagram Direct vil ha en nettversjon: send DM fra nettleseren

For øyeblikket nettversjon som gjør det mulig å sende og motta Direct Den er i utvikling, men det er forventet at den ikke vil bli forlenget i tide og at den kommer snart.

Nå vet du hva du kan forvente nettversjon av instagram, så det gjenstår bare å vente noen uker til de endelig kan være det send direkte fra nettleseren med samme letthet som gjøres nå fra mobilen

Telegram vs WhatsApp: som er bedre?