Instagram DM er nede, sender eller mottar ikke meldinger

Instagram presenterer kutt i tjenesten sin, spesielt når det gjelder sending og mottak av direktemeldinger. Noe forsinkelse merkes også på tidslinjen og i Stories-opplastningen.

Årsaken til undergangen som ble utsatt for Instagram, Facebook og WhatsApp for bare noen dager siden, er fremdeles ukjent. I høst forlot de 3 appene uten tjeneste i mer enn 8 timer.

Instagram-kassa, det nye alternativet å kjøpe uten å forlate appen

Nå blir de bare oppfattet avbrudd, spesielt ved sending av meldinger. På Twitter er det mange brukere som rapporterer feilene de oppdager i det sosiale fotograferingsnettverket.

Instagram er nede over hele Europa, så vel som i hele Amerika. Det er til og med regioner i Turkia og India hvor Instagram er også nede.

Bilde - Instagram DM er nede, sender eller mottar ikke meldinger

Vi vet ikke hva som forårsaker disse strømbrudd i meldingstjenesten Instagram, samt hva resten av feilene skyldes, eller om alt som ligger nede avhenger av samme faktor.

Vi vet at eieren av Facebook, du har visse planer for fjerde kvartal av året, siden ideen hans er å slå sammen Instagram, Facebook Messenger og WhatsApp i en enkelt applikasjon.

Det kan være de endringene det er forårsaker fall og avbrudd i tjenester av de siterte meldingsapplikasjonene. For hvis du ser, det som svikter mest er meldingssystemet, går resten ganske bra.

Med Instagram DM ned, er det mange brukere som trekker andre apper for å fortsette samtalen. Forhåpentligvis i løpet av de neste minuttene Instagram DM slutte å bli droppet og gå tilbake til det normale.

Instagram-brukere kan bestille en restaurant fra appen

Har du lagt merke til fallet på Instagram? Hva gjør du vanligvis når en tjeneste viser tegn til å være nede?