contadores Skip to content

Instagram får frem all julestemningen din med denne nye oppdateringen

I dag kunngjorde Instagram-teamet enda flere nyheter og funksjoner som ville komme til historiene i løpet av dagen. Flytter nå til versjon 10.3, har Instagram lagt til klistremerker, juleinnhold med begrenset tid, videoopptak med ett trykk og et alternativ for å lagre historier.

Vi anbefaler deg | 5 fantastiske Cydia-justeringer for å dra nytte av Jailbreak på din iPhone

Disse nye funksjonene gir Instagram-brukere flere måter å tilpasse opplevelsen på. mens du har det moro mens du deler historiene sine med andre. Alt dette ser ut til å være gjort for å kunne konkurrere med Snapchat, men også slik at Instagram-plattformen får nye funksjoner og kan opprettholde brukerne.

Nye måter å tilpasse innholdet ditt

Instagram Stories Oppdater klistremerker tekst

Her er en titt på hva selskapet har sagt om klistremerker og nye tekstfunksjoner: “Etter å ha tatt et bilde eller en video, vil du se noen nye klistremerke-knapper rett ved siden av tekst- og tegneverktøyet. Trykk på smiley-ansiktet for å finne tilpassbare klistremerker med været, tiden eller til og med plasseringen din. Å legge til et sted i et klistremerke fungerer på samme måte som å legge til posisjonen din i innleggene du deler – bare velg eller søk etter posisjonen din. Folk som ser historien din, vil kunne trykke på klistremerket for å finne ut mer om nettstedet du er på, men historien din vil ikke bli vist på stedsiden. “

Det kan interessere deg | Pokémon GO for Apple Watch kunne komme ganske snart

Klistremerker med sin egen personlighet

Instagram-historier oppdaterer klistremerker teksthåndfri

I tillegg la han også til at: “Hvert av klistremerkene har flere stiler som passer din smak eller humør. Trykk på smiley-ansiktet øverst til høyre på kameraskjermen for å få tilgang til klistremerkene. For å se de forskjellige stilene, trykk på vær-, klokkeslett- eller stedsklistremerker når du har lagt dem til på bildet. ”

Applikasjonen oppdaterte også verktøyet sitt for å legge til tekster. Nå kan du legge til flere tekstfelt til et av bildene eller videoene dine og velg om du vil ha dem justert til høyre, venstre eller sentrum. Du kan legge til så mye tekst til bildet du vil, bare trykk på knappen Legg til tekst for å legge til mer til innholdet ditt.

Hands gratis og flere nyheter

Instagram Stories Update Hands Free

En annen nyhet som kom til applikasjonen var juletemaer, som vil være tilgjengelig i noen uker.

De to siste nye funksjonene som vil være tilgjengelige i dag, vil være funksjonen til å spille inn video med en hånd, som de har kalt “Hands-Free”, og et alternativ for å lagre alle delte historier i løpet av det siste døgnet.

Det kan interessere deg | De nye AirPods er helt uopprettelige og kan ikke gjenvinnes

Person som bruker Instagram på en iPhone

Hvis Instagram vil konkurrere med Snapchat, er det på rett vei. Heldigvis er begge applikasjonene fortsatt aktive, og den som ikke liker den ene, vil alltid kunne bruke den andre – skjønnheten i teknologien. Vi håper du har disse alternativene tilgjengelig så snart som mulig, slik at julestemningen føles til og med i Instagram-historiene dine.

Hva synes du om disse julenyhetene? Legg igjen svaret i kommentarene!

Spor | 9to5Mac