Instagram fjerner estetiske filtre

Det er mange filtre i Instagram, men snart blir de mindre fordi snart selskapet selv vil begynne å slette alle de estetiske filtrene at det er med det mål at de ikke lenger kan brukes av noen, av veldig spesifikke grunner.

Sannheten er at de er veldig populære filtre. Denne avgjørelsen svarer til behovet for å prøve beskytte unge mennesker og andre mennesker som kan bli påvirket av kosmetisk kirurgi gjennom disse filtrene som endrer eller forbedrer kroppens funksjoner.

Selv om de bare er filtre for moro skyld, er det sannsynlig at noen mennesker bruker det til et annet formål og forårsaker en følelse av kjærlighet. forbedre kroppen din gjennom operasjoner, som kan bli en besettelse, mer med denne typen verktøy.

Resten av filtrene blir beholdt

Vi finner filtre for å forstørre lepper, forbedre ansiktet og andre Tilsvarende er det til og med en som tegner på ansiktet de typiske linjene og andre former før operasjonen, tegninger som en kirurg lager på en hvilken som helst del av kroppen av det som skal endres eller forbedres.

Alle av dem er ikke velkomne på Instagram snart, da de blir slettet og bare de som er morsomme og morsomme vil holde seg, alle de som har et slags forhold til kirurgi, kroppsforbedringer og andre vil bli eliminert.

På samme måte, bortsett fra de som kommer til å bli slettet, vil brukerne også kunne rapportere de estetiske filtre som de vurderer, så Instagram Han vil studere dem, og hvis han finner det passende, vil de ansvarlige også fjerne dem fra det sosiale nettverket.

Denne avgjørelsen vil også innebære et annet logisk tiltak, du må vite at enhver Instagram-effekt har måttet passere på forhånd, de estetiske filtrene du prøver å legge til, blir avvist av Instagram med det formål at de ikke er tilgjengelige.

Når begynner vi å merke dette Instagram-tiltaket? Kort sagt, foreløpig vil beslutningen om ikke å godkjenne denne typen filtre være det første de vil gjøre, og deretter gradvis eliminere de som allerede er godkjent og er innenfor filtergalleriet.

Det betyr at om noen uker, gjennom en slags oppdatering eller ikke, kanskje du ikke lenger ser det estetiske filtre, så det vil ikke overraske deg, og du vil vite at det ikke er en fiasko, hvis ikke at det er et mål på det sosiale nettverket.

Cristiano Ronaldo tjener mer som en influencer på Instagram enn som en fotballspiller

Via: TNW