Instagram for iPhone har allerede mørk modus

Han iOS 13 mørk modus Det utvides gjennom de forskjellige applikasjonene som kan installeres i det mobile operativsystemet, en av de siste er Instagram, som nylig er oppdatert for å kunne implementere det i grensesnittet.

Siden iOS 13 ble utgitt, med mørk modus som en av de viktigste nyhetene i den nye versjonen, produsenter har oppdatert sine respektive apper Å legge til denne funksjonen, og Instagram er en av de siste, selv om den ikke vil være den eneste.

Ingenting annet oppdater Instagram på din iPhone, bør du allerede begynne å glede deg over et helt mørkt grensesnitt når du blar gjennom en del av applikasjonen, en ideell måte å glede deg over det spesielt om natten, siden det lar deg hvile øynene mye bedre.

I alle fall, selv om automatisk aktivert, kan du aktivere den mørke modusen når som helst du vil, også om dagen, og det er opp til deg. Det er selvfølgelig ikke en innstilling du må aktivere innen Instagram, men innenfor iOS.

Hvordan aktivere Instagram mørk modus på iOS

De Mørkt grensesnitt på Instagram for iOS Den aktiveres automatisk, så lenge du har aktivert den mørke modusen til iOS 13, hvis du ikke har dette alternativet aktivert, vil grensesnittet til det sosiale nettverket forbli som før, og du vil ikke se noen endringer.

Derfor skal vi vise trinnene du må følge for å aktivere den mørke modusen på Instagram, de er som følger:

  1. På iOS, åpne innstillinger / skjerm og lysstyrke og trykk på “mørkt” alternativ, vil du se at iOS-grensesnittet blir mørkt.

Bilde - Instagram for iPhone har allerede mørk modus

Det er det, nå må du bare åpne Instagram, og du vil merke at grensesnittet nå er svart og bruker et hvitt skrifttype. Du kan til og med legge merke til at det er mer behagelig å lese fordi det ikke sliter utsikten like mye som det hvite grensesnittet som appen bruker.

Bilde - Instagram for iPhone har allerede mørk modus

Det er noe du bør være klar over, mørk farge for Instagram er bare tilgjengelig på iOS 13, så hvis du ennå ikke har oppdatert til den bestemte versjonen, eller enheten din ikke lenger er kompatibel med iOS 13, vil du ikke kunne glede deg over den.

Når det gjelder Android-enheter er det mørke grensesnittet til Instagram bare tilgjengelig for mobiler som snart vil oppdatere til Android 10 eller de som allerede har denne versjonen av Android, ellers vil du ikke ha slik funksjonalitet.

Bortsett fra å oppfylle kravene ovenfor (ha en mobil med Android 10 eller iOS 13 og aktiver den mørke modusen på disse systemene), Må du gjøre det oppdater instagram fra de respektive offisielle butikkene for at Instagram skal legge til støtten til denne funksjonen.

Hvis du til tross for at du har iOS 13 på iPhone eller Android 10 og oppdaterer Instagram, fremdeles ikke har du det mørk modusIkke bekymre deg, den kommer helt sikkert snart i form av en ny oppdatering, så du bør ha litt tålmodighet.

Gmail aktiverer mørk modus for alle