Instagram forbereder en shopping-app

Berømmelsen av Instagram Det stiger som skum og veksten er ustoppelig. I dette sosiale nettverket vert dei rundt 25 millioner virksomheter, det er derfor du har sett en god idé å lage en app bare for kjøp.

For flere uker siden våknet vi opp med nyheten om at Instagram inkluderte kjøp i appen. Hvis vi så en vare som vi likte på et bilde fra det sosiale nettverket, måtte vi bare klikke på det for å vite prisen og følge trinnene hvis vi ville fullføre kjøpet.

Nå forandrer ting seg, og vi er i ferd med å se a parallell app til Instagram hvor vi bare kan gjøre innkjøp. Uten tvil er det et uslåelig utstillingsvindu for de hundretusener av virksomheter som stoler på Instagram for å nå sitt publikum.

Pocophone F1 har problemer med å spille Amazon og Netflix

IG Shopping, en eksklusiv app for shopping

Bilde - Instagram forbereder en shopping-app

Vi står overfor den klare muligheten Instagram ønsker å konkurrere med netthandel-giganten, som Amazon eller til og med fange opp andre store merker og overflater som selger over hele verden.

For øyeblikket vi vet ikke utgivelsesdatoen og det endelige navnet. Det som er klart, er at intensjonen er reell, siden shopping-appen er under utvikling og de ønsker å utnytte maksimalt den stillingen de nå har i sosiale nettverk.

Pass på! El Corte Inglés gir ikke bort iPhone 8 i 15-årsdagen for nettbutikken sin

Mer enn 25 millioner virksomheter Blant profilene deres er Instagram utvilsomt målet for virksomheten. Nå er vi nærmere makten shoppe av hva vi vil, når vi vil og med ekte bilder.

Spørsmålet som noen stiller seg er: Hvorfor en parallell app og ikke administrere den du allerede har? De viser til alternativet for kjøp i appen. Og sannheten er at det allerede ville vært mye volum for en enkel sosialfotografering-app.

Bilde - Instagram forbereder en shopping-app

Det er ikke utelukket at alternativet til kjøp i appen, forsvinner til slutt når de endelig lanserer IG Shopping. En app parallelt med Instagram, og som vil følge trinnene til IGTV når det kommer til å jobbe tilknyttet en overordnet profil i det sosiale nettverket, men å kunne være uavhengige med tanke på innhold og profilene som følges.

Instagram ønsker å komme videre og ikke stagnere, den vil dra nytte av trekk det har og stadig tilby nyheter til brukerne sine, for ikke å falle i “glemselen”, slik som skjer med Facebook.

Vi vet ikke om det endelig blir oppringt IG Shopping, men det er tydelig at vi vil ha en instagram app utelukkende for shopping.

Pass på det falske nettstedet El País som tilbyr en Samsung Galaxy S9 for 1 euro

Hva synes du om denne shoppingappen? Tror du at shoppingappen vil være vellykket? Hvilket navn vil den endelig ha?

Via: TheVerge