Instagram forbereder “Siste innlegg”: den kronologiske rekkefølgen kommer tilbake på en begrenset måte

Instagram Han endret den kronologiske rekkefølgen for en basert på en algoritme som viste hva vi i følge dette var mest interessert i. Nå kunne den kronologiske rekkefølgen komme tilbake, men det er ikke akkurat kronologisk.

Den nye modusen for Instagram-feeden vil vise oss de videoene og bildene av våre følgere og brukere som vi følger som vi ennå ikke har sett. Det ville være noe som ligner på “I tilfelle du savnet det på Twitter.”

Slik finner du og bruker motefiltre på Instagram

I tillegg, i følge lekkasjen, når de åpner Instagram-appen, vil de indikere at det er publikasjoner som vi ennå ikke har sett, og gjennom en dialogboks vil de gi oss alternativene til “Se innlegg nå”, eller “Ser ikke nå”.

Denne nyheten er i Instagram-rommet, men lite annet er kjent om den. Det antas at den vil komme i de neste oppdateringene av appen. Vi har fått vite om den forestående kronologiske rekkefølgen, takket være @wongmjane (Twitter-bruker), en bruker som har vant oss nettopp til dette, for å varsle oss om nyheter på sosiale nettverk som Facebook og Instagram.

Bilde - Instagram vil gjenopprette tidslinjen delvis

Det er ikke første gang Instagram kunngjør at vi går tilbake til den kronologiske rekkefølgen, og vi vil se på begynnelsen av fôret de publikasjonene til våre følgere som vi ikke har sett ennå, men som forsvant og aldri ble hørt fra igjen.

Nå ser det ut til at Instagram kommer tilbake og har alt bestemt og nesten ferdig, eller som ønsker å få oss til å tro. Det gjenstår bare å vente på kommende sosiale oppdateringer og se om dialogboksen som vi diskuterte i begynnelsen av innlegget, der appen vil fortelle oss om vi vil se bildene og videoen som vi ennå ikke har sett, men den lar oss også avvise tilbudet.

Instagram er alltid våken for å introdusere forbedringer av appen sin, men du kan se at det ikke er 100% bestemt å returnere til brukerne det som er så dyrebart som den kronologiske rekkefølgen i feeden.

Slik legger du lenker på Instagram Stories