Instagram fungerer på et kart-klistremerke

Til brukere av Instagram de elsker del stedet der de har vært, dette ville være nettopp en nyhet som Instagram ville jobbe med gjennom et kart-klistremerke.

“Klistremerkene” på spansk er en serie elementer som vi kan legge til historiene våre. Formatet på klistremerkene kan være fra emoji, til animerte GIF-er fra Giphy-plattformen, og på Instagram er det andre mer særegne, inkludert musikk, undersøkelser eller nedtellingen.

Slik aktiverer du filteret “What a town party song are you” på Instagram

Siden begynnelsen av Instagram Stories, det sosiale nettverket lar deg legge til vårt sted på dem, og endre farge klistremerke ved å trykke på den, men bare bruke tekst.

Nå skulle Instagram jobbe med et nytt stedsklistremerke, der et kart vises som indikerer plasseringen ved hjelp av en nålestift.

Bilde - Instagram fungerer på et kart-klistremerke

Foreløpig ikke tilgjengelig på mobile plattformer, og Vi vet ikke når nevnte klistremerke vil ankomme det sosiale nettverket. Det er en lekkasje, noe som kan indikere at Maps ville være en av nyhetene som kommer.

Vi kunne velge hvor forstørret kartet ville se ut i historiene, fra et verdenskart til byen der vi er, og i stand til å skille til og med gatene i den byen.

Ettersom det er en lekkasje som tilbys av Jane Manchun Wong, et kjent filter, kan det hende at Map aldri kommer, eller kanskje gjør det med neste oppdatering, avhenger det av om Instagram bestemmer seg for å starte den, eller avbryter utviklingen.

Kart-klistremerket oppfyller sitt oppdrag siden den er nysgjerrig, visuell og tiltrekker seg oppmerksomhet, så vi håper at Instagram vil innlemme det i historiene.

Slik planlegger du Instagram-innlegg fra nettet

Hva synes du om dette nye Maps-klistremerket som er i ferd med å nå Instagram? Tror du det ville være nyttig?