Instagram har allerede raske svar i direktemeldinger

Vi vet det Instagram Det kan benyttes på to måter, enten som merkevarebilde eller som en normal profil. Uansett hvilken tilnærming du bruker, lar Instagram oss nå lage svarer raskt.

De svarer raskt De er opprettet for de brukerne som ofte mottar de samme spørsmålene, for eksempel: “Hallo, hvordan har du det?”, “Når kommer den nye samlingen ut?”, “Hva er prisen for agendaene?”, Etc. og de må svare på det samme flere ganger om dagen.

Mark Zuckerberg, jeg sier farvel til Facebook, hva nå?

Instagram tillater allerede bruk av raske svar

Bilde - Instagram har allerede raske svar i direktemeldinger

For å se denne nyheten må vi bare gå til app-butikken vår og oppdater instagram til den nyeste versjonen. Hvis du fremdeles ikke får automatiske svar, ikke bekymre deg, for det er en oppdatering som gradvis kommer.

Fortnite for Android: dette er de kompatible mobilene

For å programmere svarer raskt vi må følge disse trinnene:

  1. Åpne Instagram-meldinger.
  2. Klikk på ikonet for de 3 prikkene som vises i skrivelinjen ved siden av hjerte- og galleriikonet.

Bilde - Instagram har allerede raske svar i direktemeldinger

  1. Legg til teksten du vil bli sett når de skriver til deg.
  2. For å fullføre, skriv teksten i en forkortet form slik at den blir utgitt når du går til svar.

Bilde - Instagram har allerede raske svar i direktemeldinger

Sannheten er at forklaringen ikke er veldig klar, men i utgangspunktet må vi skrive det samme to ganger. Den ene, som er responsen til brukeren, og den andre for Instagram å oppdage at den skal lansere din raskt svar.

Sa av en annen er som prediktivt tastatur. Det vil si, hvis vi er vant til å svare på det samme mange ganger, nå ønsker Instagram å hjelpe oss med å ikke måtte skrive det samme svaret tusen ganger. Dette er hovedfunksjonen til raske eller automatiske svar fra det sosiale nettverket.

Noe virkelig nyttig for firmaprofiler på det sosiale nettverket. Med svarer raskt Vi sparer tid, men vi kan også depersonalisere forhold mellom merkevarer og kunder.

Nå som du vet hva de er til og hva er de automatiske svarene eller raske instagram svar, trenger du bare å sette den ut i livet og se om den passer for arbeidsmåten din, og det gjør jobben enklere og sparer tid.

Pass på! El Corte Inglés gir ikke bort iPhone 8 i 15-årsdagen for nettbutikken sin

Synes du bruken av raske svar er nyttig? Tror du denne oppdateringen var nødvendig? Hva er ditt sosiale sosiale nettverk?

Tabla de contenidos