Instagram indikerer allerede når brukere er online

Instagram kommer til en funksjonalitet som vil gi mye å snakke om. Fra nå av og med den nye oppdateringen, Instagram har begynt å indikere når brukere er online, noe du kan se i visse deler av det sosiale nettverket.

Har vært aktiveres nesten lydløst, selv om det er ganske sannsynlig at brukere ikke en gang innser at det eksisterer. Det er en nyhet som lar deg vite hvilken bruker og som ikke er koblet til på de tidspunktene du er nettleser.

Med denne nyheten, Instagram gradvis legge til veldig interessante nyheter som brukere kanskje eller ikke vil like, slik som den vi fortalte deg om i går som tillater det fjerne følgere , noe som sikkert mange ønsker å ha.

Bilde - Instagram indikerer allerede når brukere er online

Se om kontakten er online

Driften av dette Instagram-nyhet Det er ganske enkelt og har et klart mål, at brukere som har den aktive, til enhver tid kan vite når noen av deres følgere er koblet på samme tid som deg.

Hvorfor ser jeg beskjærte Instagram-historier?

Alene vil du se at de er online eller ikke hvis de følger deg på InstagramDet vil si at de er dine følgere, ikke slik med de menneskene du kan følge fordi de ikke er dine tilhengere. Du kan også se online de kontaktene du snakket med Direct med.

Og hvordan vet du at kontaktene vil være online? Veldig enkelt, ved siden av det sirkulære bildet av hver profil ser du en liten grønn sirkel som vil indikere at de er det på nett i det øyeblikket, mens hvis det ikke vises, er det koblet fra.

Bilde - Instagram indikerer allerede når brukere er online

Du vil se denne statusen i tilfelle du vil dele en publikasjon med noen, eller når du også skal chatte med en av brukerne via privat melding, som i begge tilfeller angir om folk er online eller ikke.

Denne innstillingen er aktivert som standard, noe som betyr at hvem som helst vil kunne vite om du er koblet på Instagram eller ikke, noe du enkelt kan deaktivere fra konfigurasjonen gjennom seksjonen “Aktivitetsstatus

Bilde - Instagram indikerer allerede når brukere er online

Nå som du vet det Instagram indikerer når brukere er online, er det ikke sikkert at du er interessert i at de venter på det hele tatt når du er i det sosiale nettverket, så du vil fortsatt være interessert i å deaktivere denne innstillingen.

Hvorfor vises ikke “Spørsmål” -klistremerket på Instagram?

Tabla de contenidos