Instagram jobber med et klistremerke for å gi donasjoner til solidaritetsårsaker

Instagram tilbyr alle slags klistremerker morsomt for historiene, men nå vil du dedikere en til solidaritet forårsaker. Det har blitt lekket ut at Instagram fungerer på et klistremerke som vil tillate donasjoner Frivillige organisasjoner enkelt og raskt.

Mye av populariteten til Instagram skyldes historiene, fulle av interessante alternativer, for eksempel filtre eller Boomerang som skal brukes på bilder og videoer. Dessuten er det en klistremerke for nesten hva som helst, for eksempel GIF, musikk, spørsmål eller starte en nedtelling, blant andre.

Nå har Instagram-koden avslørt at den utvikler et klistremerke som er ment å lage donasjoner til humanitære og solidariske årsaker. Selskapet har selv bekreftet at det har til hensikt å lansere det gjennom hele 2019, og advarer om at det foreløpig er i en veldig foreløpig fase.

Sticker Studio, konverter alle bilder til et klistremerke for WhatsApp

Vi må ikke glemme at Instagram forbereder en flott redesign, og det kan henge sammen med det nye klistremerket. Få tilgang til Skjulte filer av applikasjonen har det vært mulig å oppdage utseende at denne funksjonen må gi donasjoner:

Bilde - Instagram jobber med et klistremerke for å gi donasjoner til solidaritetsårsaker

Etter å ha oppdaget denne fremtidige nyheten, har noen mistillit til de sanne intensjonene med initiativet. Angivelig ville målet være å få antall kredittkort brukere og lagre det (minst så lenge de ikke sletter det), slik at det senere er enklere og mer direkte å gjøre kjøp på Instagram.

Det er tidlig å vite hvordan slutten blir klistremerke av donasjoner av Instagram, men det ser ut til at det sosiale nettverket søker å hjelpe frivillige organisasjoner i deres ulike årsaker til solidaritet, i hvert fall i forhold til innsamling blant Internett-brukere.

7980XX, finn tallene for donasjoner via SMS

Hva synes du om donasjonsdekselet? Tror du Instagram vil klare å hjelpe viktige organisasjoner med denne ideen?

Via: TechCrunch