Instagram-kassa, det nye alternativet å kjøpe uten å forlate appen

Kan du tenke deg å kjøpe alt du ser i Instagram uten å måtte forlate appen? Vel, slutt å forestille deg det fordi Instagram-kassa er en realitet og det handler om nytt alternativ å kjøpe uten å forlate appen.

For noen uker siden ryktes det, men i dag har de endelig lansert for å kunngjøre det offisielt. Det er i lukket beta og med begrenset tilgang til bare privilegerte få (i USA), men det antas det ganske snart Den vil nå den endelige versjonen av Instagram, og du kan kjøpe uten å forlate appen.

Hvorfor ser jeg beskjærte Instagram-historier?

Alternativet til kjøp på instagram Det er ikke nytt, det er noe som offisielt kom fram for bare et år siden. Det som er nytt, er å kunne kjøpe uten å forlate appen, siden du til nå så et produkt, klikket på det og tok deg med på nettet.

Nå vil alt som endres for alltid, og du kan kjøp nesten ethvert produkt uten å forlate appen. Først var det snakk om en slags parallell app til Instagram som utelukkende var å kjøpe, men etter den offisielle presentasjonen av Checkout, er det tydelig at dette alternativet utelukkes.

Bilde - Instagram Checkout, det nye alternativet å kjøpe uten å forlate appen

Instagram-kassa, kommer til å revolusjonere e-handelens verden slik vi kjenner den nå. Selvfølgelig ikke ansett som en Amazon-konkurranse, men jeg vil ikke gi det stor fordel, for kanskje om noen år vil vi se at du på Instagram kan kjøpe fra sportssko, gå gjennom en sofa og til og med kjøpe online eller bestille hotell.

Det siste skal ikke virke for langsiktig, siden du for øyeblikket kan bestille bord på en restaurant fra Instagram-appen.

WhatsApp, Instagram og Messenger blir slått sammen til en enkelt app

Følger med Sjekk ut, er operasjonen veldig enkel. Hvis du ser en kjøpspublikasjon og du er interessert i hva de markedsfører, klikk på det, og hvis det er første gang du gjør dette, må du oppgi ditt fulle navn, e-post, fakturerings- og betalingsinformasjon og leveringsadresse.

Når alt er registrert, trenger du ikke lenger å oppgi dataene. Hvis du er bekymret for personvern, fra Instagram kommentere det dataene lagres sikkert.

Bilde - Instagram Checkout, det nye alternativet å kjøpe uten å forlate appen

Det vil det også gjennom selve Instagram-appen, fra der varsler vil bli mottatt, for eksempel status for forsendelsen, dato og tidspunkt for levering, etc. slik at du kan holde et komplett spor uten å forlate appen.

Hvordan bruke Instagram Direct fra datamaskinen

Noen merker som vil være tilgjengelige for Checkout De er:

  1. Adidas.
  2. Zara.
  3. Nike.
  4. Dior.
  5. Burberry.
  6. Oscar de la Renta.
  7. H OG M.
  8. Prada.
  9. Rulleres.
  10. MAC Kosmetikk.

Bilde - Instagram Checkout, det nye alternativet å kjøpe uten å forlate appen

Det virker absolutt slik Instagram Han ønsker å gå fullstendig inn i livene våre og roper at vi ikke forlater ham. Det er flere og flere og mer varierte tjenester som tilbys av det sosiale nettverket.

Faktisk er en av de siste lekkasjene på Instagram et klistremerke for å gi donasjoner til solidaritetsårsaker.

Nå vet du hva det er Instagram-kassa og hvordan kjøp vil fungere uten å forlate nevnte sosiale nettverk.

Instagram vil la oss se en historie med publikasjonene vi har sett