likes instagram facebook

Instagram klarer å oppdage bilder redigert med Photoshop for å skjule dem

liker instagram facebook

I dag alle bør ta informasjonen de mottar fra internett og nettverk veldig nøye. Den såkalte “Fake News” florerer, og informasjonen er partisk slik at sluttforbrukeren av den får ved mange (for mange) anledninger bare den som er praktisk for mediet som publiserer den. Instagram har tatt brev i saken for å forhindre at manipulert informasjon i form av bilder blir delt på nettverket sitt, og har satt i drift et system som oppdager og blokkerer bilder som er manipulert av Photoshop, slik at de ikke kan distribueres. Vi kan tenke på gode nyheter, siden det absolutt er en sløv måte å kutte dette problemet på, men det har konsekvenser for millioner av brukere.

instagram data

Instagram er i dag et av de vanligste valgene for kunstnere og fotografer å dele innholdet.. De fleste velger dette mediet fordi det er et av nettverkene som de fleste brukere flytter, og de tilbyr et galleri som er åpent for verden for din kunst. Hva er problemet? En stor del av dem bruker Photoshop i sin vanlige arbeidsflyt. Dette er grunnen til at alarmene har gått av, siden denne jakten på usannheter fra Instagram påvirker dem fullt ut. Det nye systemet skiller ikke en manipulering av en scene som kan avsløre falsk informasjon, til en av en fotograf som har malt fjell i regnbuens farger, og dette plager mange brukere.

falske nyheter instagram

Det kan interessere deg | Ny 13-tommers MacBook Pro i sikte! Det ville inkorporere det nye tastaturet

Instagram har forklart det ditt falske bildeforebyggende system er programvarebasert, men det inkluderer også muligheten for brukeren å rapportere falskt innhold i rapporteringsalternativene for bilder i sitt nettverk. De er to sider av den samme mynten, og på den ene siden vi verdsetter innsatsen for å avslutte falsk informasjonPå den annen side håper vi at Instagram kan lære sin AI eller teknologi som den gjør dette valget for å skille mellom et bilde som er modifisert til å ligge fra det som er modifisert av et kunstnerisk spørsmål.

Forrige artikkelOffisielt be Apple om å låse opp iPhone-en som ble brukt i Pensacola-angrepetNeste artikkelMac-maskiner kan inkludere en ny “Pro Mode” som vil forbedre ytelsen

Etablert i Zaragoza, jeg er 26 år gammel og brenner veldig for fotografering og teknologi, en fan av Apple og dets omgivelser.