Instagram lar deg allerede dele innlegg i andre apper

Instagram har gått gjennom mange faser gjennom hele sin eksistens, men noe som nesten ingen forsto var, hvorfor kan jeg ikke dele min poster av Instagram? Nå forlater det sosiale nettverket allerede del innlegg i andre apper og det er ikke den eneste nyheten vi har steget med i dag.

Blant alt kan vi fremheve at Mark Zuckerberg nå ønsker Facebook fokuserer på personvern, men ga få ledetråder. På den annen side er det offisielt, selv om det fortsatt er noen måneder å se lyset, men Facebook Messenger, Instagram og WhatsApp vil være forent.

Hvilke betydninger har “liker” på Instagram?

Vi kan ikke forlate uten å huske 3 viktige nyheter som kommer til Instagram : nytt kamera, klistremerke for å gjøre donasjoner og kjøp fra skapere.

Bilde - Instagram lar deg allerede dele innlegg i andre apper

Men hei, gå tilbake til temaet som angår oss, la oss fortelle deg hvordan du kan dele innlegg utenfor Instagram:

  1. Velg publikasjonen du vil dele.
  2. Klikk på papirplanikonet.
  3. I menyen som åpnes foran øynene dine, velg enten WhastApp, legg til historien, kopier linken eller klikk på delingsikonet og velg den andre appen du vil sende publikasjonen til.

Bilde - Instagram lar deg allerede dele innlegg i andre apper

Endelig er det ikke flere som tar skjermbilder av Instagram-innlegg, eller koble seg opp for å få lenken til innlegget og deretter kopiere det i chatten.

Hvis du også vil kunne gjøre dette, må du bare gjøre det oppdater instagram til den nyeste versjonen. Hvis det av en tilfeldighet ikke fungerer for deg, kan du prøve noen av triksene vi overlater til her rette feil vanligst på Instagram.

Nå vet du det Instagram lar deg dele innleggene dine i andre applikasjoner, det vil si utenfor selve det sosiale nettverket.

Hva hashtags å bruke for å få flere likes på Instagram?