Instagram lar deg allerede se hvilke følgere du samhandler mer og mindre

Instagram har oppdatert listen over etterfølgere, og lar oss nå vite om det som vi samhandler mer eller mindre, noe som kan være nyttig for oss hvis vi til enhver tid ønsker å eliminere de minst relevante menneskene.

Spesifikt legger Instagram to nye seksjoner i “Følgende” -delen: de “Mer omtalt i nyhetene” og også “Mennesker du har minst samvær med”, med ganske interessant informasjon.

For å finne disse dataene må vi gå til Instagram-profilen vår og gå inn i delen av “Fulgte”:

Bilde - Instagram bestiller nå bedre hvem du følger

Her vil vi finne nye alternativer under overskriften “Kategorier”, selv om muligheten for å se menneskene vi følger som standard og etter alder opprettholdes.

Bilde - Instagram bestiller nå bedre hvem du følger

Seksjonen av “Folk du har minst samvær med” er ganske tydelig, det er kontoer som vi liker ikke, kommenterer innleggene deres eller svarer på historier. Dette betyr selvfølgelig ikke at vi ikke er interessert i innholdet de genererer.

Når det gjelder delen “Mer vist i nyhetene”, kommer flere faktorer inn, ikke bare interaksjoner. For eksempel la oss virkelig se innleggene dine og at vi videresender dem til andre følgere.

Akkurat nå tar motefiltre på Instagram nesten all oppmerksomheten i applikasjonen, men disse små forbedringene er også nyttige.

For eksempel når du ser på listen over følgere vi minst samhandler med vil kanskje slette dem, og det samme skjer med de som vises mest i nyhetene hvis vi innser at de tar for seg temaer som ikke er veldig relevante.

Mange ganger ser vi raskt på Instagram, uten å være veldig oppmerksom på alle publikasjonene som vises, og disse listene kan brukes til å “rengjøre”.

Selv om det er mye mer presise verktøy for å overvåke følgere på Instagram, er det bra at den offisielle applikasjonen legger til alternativer, siden det å dele passordet med andre programmer innebærer risikoer.

Takk til disse alternativene for bestill følgere på Instagram Vi vil få en ide om bruken av det sosiale nettverket, selv om det virker temmelig fokusert på små og mellomstore kontoer, og ikke på påvirkere med tusenvis av følgere, som neppe vil kontrollere dem en etter en.

Slik legger du lenker på Instagram Stories

Hva synes du om disse listene med følgere som du samhandler mer eller mindre? Anser du dem som nyttige?