Instagram lar deg dele historier bare med nære venner

Ny funksjonalitet blir snart implementert på Instagram. I fremtidige versjoner vil dette sosiale nettverket tillate del Instagram Stories bare med nære venner, på en ny måte å begrense hvem som ser og hvem som ikke forteller historiene våre.

Det skal bemerkes at det er en ganske lik funksjon på Instagram som har samme formål. Det er gjennom klistremerke “del med”, noe som ble lagt til Instagram sommeren i år, og som har nådd alle brukere.

I motsetning til klistremerket, må du legge det hver gang du vil del visse historier med menneskene du ønsker, er funksjonaliteten utarbeidet av Instagram forskjellig fordi den er en liste som gjelder alle Instagram-historier fra det øyeblikket du oppretter den.

Bilde - Instagram lar deg dele historier bare med nære venner

En liste over nære venner

Funksjonaliteten heter spesielt “Lukk venneliste”Som, oversatt til spansk, ville bli som en liste over nære eller nære venner. Er en nytt alternativ som du har i menyen som åpnes når du skyver fingeren til venstre i profilen din.

Hva gjør jeg når Instagram Stories ikke lastes?

Det vises alternativene “min aktivitet”, “oppdag mennesker”, “identifikasjonskort” og mer, blant dem er ny liste over nære venner. Det er derfra du må konfigurere de menneskene som vil se hver eneste en av Instagram-historiene dine.

Når du går inn i alternativet, vises de to faner kalt “forslag” og “listen din”. For å legge til personene du vil dele historiene dine med, er det best å gå til den første delen og gradvis legge til folk.

Bilde - Instagram lar deg bare dele historier med nære venner

Når du har dem, vil alle disse menneskene vises på Fanen “listen”, slik at du derfra også kan slette noen eller noen. Folk som ikke er der, vil ikke se ditt Stories, mens de som er, vil kunne få tilgang til dem.

Med denne listen over nære venner, kan du legge til og fjerne folk slik du ønsker, så det er en veldig interessant og effektiv måte å justere personvernet ditt litt mer og dele hvem som har tilgang til å se alle historiene dine.

Hvis du er på noen av listen, denne personens historie vil vises innrammet i en grønn ring, slik at du kan intuitere at det er en Instagram-historier som bare du og en viss gruppe mennesker ser.

Bilde - Instagram lar deg bare dele historier med nære venner

Når kommer den? Vel, i denne neste oppdateringen, så du bør være oppmerksom og oppdatere så snart som mulig slik at du kan del historier bare med nære venner på Instagram.

Hvorfor klarer ikke Instagram Stories å laste opp et GIF?

Tabla de contenidos