Instagram lar deg sitere meldingene for å svare på dem, akkurat som WhatsApp

Instagram jobber med en oppgradering for DM-er eller direktemeldinger, som vil gjøre det mulig svar på en melding ved å sitere originalen, slik at det er tydeligere hva vi svarer, spesielt i samtaler med mange deltakere.

Direct er ikke den mest brukte delen av Instagram, og er vanligvis i bakgrunnen mot Stories eller tidslinjepublikasjoner. Til tross for dette blir meldingsfunksjonene på Instagram stadig mer komplette, og utnevnelsene av meldinger vil bli veldig godt mottatt.

Faktisk har WhatsApp lenge vært i stand til å sitere meldinger i grupper, så det kan vi Velg setningen vi skal svare på, og vises dermed nevnt om meldingen vi skriver.

Hvordan legge inn en kommentar på Instagram

Takket være dette blir veldig lange samtaler med flere deltakere mer ryddig, siden det entydig indikerer hva vi viser til, selv om den opprinnelige meldingen er fra for lenge siden, og resten av chat-medlemmene har glemt den.

Nå vil Instagram DM-ene legge til den samme muligheten, som ser ut til å bli kalt “Svare”selv om det før lansering kunne endres til “Sitat” (sitat). Slik ser denne funksjonen ut når den slippes:

Bilde - Instagram vil tillate å sitere i svarene

Nyheten er oppdaget av Alessandro Paluzzi, som utvikler WA Tweaker, en app for å låse opp skjulte WhatsApp beta-funksjoner. Alternativet å sitere er allerede i Instagram-koden, selv om det ikke kan brukes før det er aktivert.

Det er en nyttig nyhet, som vil utvide mulighetene til meldinger på Instagram, spesielt i gruppechatter. For nå, vi vet ikke når den vil starte, og det kan til og med utelukkes hvis det ikke overbeviser utviklerne, men det er tvilsomt at de vil ombestemme seg om en funksjon som allerede er utbredt i andre apper.

Utviklingen av Instagram fortsetter å avansere, og forbedringer i DM-samtaler blir satt pris på, til tross for at Facebook (eieren av Instagram) tilbyr WhatsApp og Facebook Messenger med samme mål.

Instagram vil gjenopprette tidslinjen delvis

Hva tenker du om at Instagram lar deg sitere DM-meldinger? Vil det hjelpe deg å svare mer ordnet i gruppesamtaler?