Instagram lar deg slette følgere

De ansvarlige for Instagram jobber med ny funksjonalitet der Instagram lar deg slette følgere enkelt, noe som nå bare kan gjøres i veldig spesifikke kontoer for dette sosiale nettverket.

Evnen til å fjerne følgere er noe lik blokkerer følgere, selv om det er et mindre aggressivt trinn. Merkelig nok, denne justeringen eksisterer bare for private kontoer, så offentlige kontoer har for øyeblikket ikke fordel av dette alternativet.

Når du sletter en følger hindre at den teller på listen over følgere, Det er et mye mer effektivt alternativ enn til og med å dempe en konto, som bare forhindrer publikasjoner som den personen gjør fra å ikke se dem i strømmen din, men i stedet kan du fortsette å legge inn profilen deres, se bildene hans osv.

Bilde - Instagram lar deg slette følgere

Han vil ikke vite at du har fjernet den

Interessant med makt slett følgere på Instagram Det er slik at de berørte ikke vil vite at du har slettet dem fra listen over følgere, siden de ikke vil bli varslet på noen måte, og derfor vet de absolutt ingenting om hva du har gjort.

Hvordan kan jeg vite hvem som ser på profilen min på Instagram?

Å aktivere dette alternativet ville ikke å måtte blokkere noen for å slutte å være din etterfølger, noe som høres veldig drastisk ut, og derfor ved å fjerne det fra listen vil antallet følgere bli redusert.

Bilde - Instagram lar deg slette følgere

I tillegg vil de slutte å se bildene og videoene dine på tidslinjen. Virkelig er en “myk” måte for noen å slutte å følge deg på. Du vil slette alle disse menneskene som du ikke er interessert i å ha som følgere uten å ty til blokkering.

Hva gjør en blokkering lar ikke folk se innleggene dine og ikke engang finne deg som søker i Instagram og det vil raskt innse at du har blokkert det, noe som ikke ville skje med dette alternativet.

Muligheten for at Instagram tillater å slette følgere i offentlige kontoer Det er ikke tilgjengelig for noen ennå, selv om du kan teste for å se om det vises, klikk på “følgere” og se om tre punkter dukker opp at når du trykker på vil alternativet “slett” vises.

Hvorfor vises ikke “Spørsmål” -klistremerket på Instagram?

Via: The Verge