Instagram legger direkte meldinger til nettversjonen

Instagram i nettversjonen er nesten ineffektiv, i utgangspunktet fordi den ikke tillater samme flyt av aktivitet som mobilappen. Men alt som kommer til å endre seg og er det Instagram vil legge til direktemeldinger i nettversjonen.

Ja, vi vet, det er ikke første gang det samme er blitt sagt, men det ser ut til at dette er den endelige. Og for å tro at dette kommer til å bli en realitet om noen uker, må vi reise til fortiden og huske Mark Zuckerbergs intensjoner om å forene Facebook Messenger, Instagram Directs og WhatsApp i en enkelt app.

Slik aktiverer du mørk modus på Instagram

Som et resultat av denne ideen ble Facebook beskyldt for å ville opprette et monopol med egne applikasjoner, og det er grunnen til at det nå må stilles til ansvar overfor den amerikanske handelsutvalget.

Men tilbake til temaet som angår oss i dag, om åpningen av den berømte Instagram DM i nettversjonen. Det som gjenstår å si, og alltid ledes av selve ordene fra Instagram, er det det er en test, og hvis dette forsøket går bra, vil nettversjonen av Instagram legge til private meldinger som et iboende alternativ.

Opplevelsen med å sende private meldinger vil være den samme på nettet som på mobil, eller i det minste er det det som forventes.

Det er ikke den eneste endringen som vil bli introdusert i nettversjonen av Instagram, men fra nå av (for øyeblikket bare i testen), vil det være mulig å dobbelttrykk på et innlegg for å like.

I følge Instagram selv vil det i denne nye versjonen tillate del bilder fra PC-skrivebordet og motta varsler normalt som om vi var i mobilversjonen.

Instagram forsøker å forbedre brukeropplevelsen i nettversjonen. Vi tror at å legge til disse forbedringene, inkludert direktemeldingerDet kan være en stor fordel for de som jobber med en bærbar datamaskin.

Hva hashtags å bruke for å få flere likes på Instagram?