Instagram legger til et nytt klistremerke: Del svarte historier

Instagram er et av de mest brukte sosiale nettverkene. Nå, Instagram har introdusert et nytt klistremerke kalt Del svarte historier som vi kan dele i historiene våre.

Selv om det ikke er et nyhetsmerke, siden Den ble utgitt i februar 2019 eksklusivt i USA for å fremme synligheten til svarte brukere i det sosiale nettverket. Ulike kjente personer av staturen til skuespiller Will Smith samarbeidet i dette initiativet for å gi synlighet til nevnte gruppe og med den grunn at litt etter litt rasisme forsvinner.

Etter den verdensomspennende sosiale påvirkningen det har hatt afroamerikaneren George Floyds død i hendene på en politibetjent I USA har Instagram bestemt seg for å ta med dette klistremerket igjen slik at brukere kan vise sin støtte til denne gruppen mennesker og posisjonere seg mot rasisme.

Slik legger du lenker på Instagram Stories

I tillegg til dette klistremerket, har hashtags blitt popularisert, for eksempel #blackstories eller #blacklivesmatter hvor mange brukere støtter denne bevegelsen for å minimere rasisme og fordømme alle dødsfall uforholdsmessig på hendene til politiet.

Bilde - Instagram Del Black Stories: nytt klistremerke i Stories

Det skal bemerkes at i tillegg til dette klistremerket, er det også filtre som bevegelsen hevdes med. Det er et klistremerke som ikke har kommet alene, men Instagram har benyttet seg av oppdateringen for også å inkludere muligheten for å svare på Stories direkte gjennom en direkte melding fra Instagram.

Som vi sier, det er en Gjør krav på klistremerke som er tilgjengelig over hele verden. For å kunne bruke det i Instagram-historiene våre, må vi bare legge det til gjennom “klistremerker” -delen øverst til høyre.

Hvis verken “Share Black Stories” eller “Send me a MD” vises, må vi gå til applikasjonsbutikken for å gjøre det Sjekk om vi har den nyeste versjonen av det sosiale nettverket.

Kan du ikke gå inn på Instagram? Dette kan være årsakene