Instagram legger til et quiz-klistremerke for Stories

Instagram, det sosiale nettverket par excellence, har lagt til en quiz-klistremerke for historiene. Til å begynne med kan bruken av dette føre til tvil, siden den pleier å forveksles med en undersøkelse som de andre klistremerkene som allerede finnes.

Instagram fornyer alltid artilleriet og det er sant at i mange brukeres øyne er de uviktige ting, men denne typen nyheter kommer godt med i appen for å fortsette samspillet med følgere og gjøre innholdet vi laster opp til historiene morsommere, av tillat spørreskjemaer som for a test type eksamen.

Hva hashtags å bruke for å få flere likes på Instagram?

Bilde - Instagram legger til et quiz-klistremerke for Stories

Hvis du vil vite det hvordan du bruker quiz-klistremerket Følg disse trinnene for historier:

  1. Gå til Google Play eller App Store og se etter Instagram-oppdateringer.
  2. Oppdater til den nyeste versjonen.
  3. Åpne applikasjonen og lag en ny historie, enten tekst eller foto / video.
  4. Klikk på klistremerkeikonet og klikk på “Spørreskjema”.
  5. Legg den til din historie og skriv spørsmålet og alternativene.
  6. Du har maksimalt 4 svar, og hvis du klikker på bokstaven (A, B, C og D) kan du variere riktig svar (grønn boks).
  7. Publiser historien og la magien flyte.

Bilde - Instagram legger til et quiz-klistremerke for Stories

Som vi sa i begynnelsen, det er de som forveksler spørreskjema-klistremerket med en normal og aktuell undersøkelse der de velger svaret og prosentandelen stiger eller faller.

Og nei, klistremerket som Instagram har laget nå, er et spørreskjema-klistremerke slik det allerede er et enkelt riktig svar og det er hva folk burde finne ut som om det var en testtypeeksamen.

Du kan bruke dette klistremerket, og alle de andre, så mange ganger du vil i Instagram-historiene dine for å lage morsommere innhold og samhandle mer direkte med dine følgere.

Hvis du av en tilfeldighet ikke har dette quiz-klistremerket for mer enn oppdateringer, kan du prøve disse triksene for å løse de viktigste feilene på Instagram.

Nå vet du at Instagram har lagt til en nytt klistremerke og det er å lage en spørreskjema der det bare er ett riktig svar. Enkelt og raskt, dette er den nye klistremerket til Instagram-historier.

Instagram satte millioner av passord i fare, ditt?