contadores Saltar al contenido

Instagram: Ny minimalistisk design og 60 sekunder videoer

Instagram-applikasjonen for iOS hadde ikke endret utformingen av brukergrensesnittet på mange år. Nå, og etter den siste oppdateringen, tilbyr den en mye mer minimalistisk, estetisk og visuell design.

Hvis du ennå ikke har mottatt Instagram-oppdateringen i App Store, ikke bekymre deg, oppdateringen vil gradvis komme til alle enheter siden de fra det sosiale nettverket sier at disse designendringene er under utprøving. Og det var vår tur! Vi vil etterlate deg alle bildene av designet i denne artikkelen.

Men i tillegg til redesignet av grensesnittet har Instagram inkludert andre fantastiske funksjoner som å laste opp videoer på opptil 60 sekunder eller muligheten for opprette og redigere en video med forskjellige klipp.

Dette er det nye Instagram-designet

Endelig! ? Instagram har etterlatt seg de utdaterte gråsvarte knappene og har fornyet grensesnittet med en gråhvit farge som gir en mye mer behagelig opplevelse, en moderne og minimalistisk stil som skiller seg ut for dens renslighet, klarhet og visuelle estetikk. I tillegg sier Instagram farvel til den typiske blå linjen øverst for å gi den en hvit tone.

Den minimalistiske stilen til det nye Instagram-designet for iOS gjenspeiles tydelig i en av tabbeknappene i seksjonene nederst. Mateknappen (der vi finner likes og kommentarer) vises nå representert av et hjerte, da det tidligere var et hjerte i en snakkeboble.

Instagram

Hva synes du om det nye Instagram-designet? Vil de også endre utformingen av ikonet til applikasjonen din? Jeg tror det spiller! ?

Hvordan laste opp 60 sekunders videoer på Instagram

Å laste opp en 60-sekunders video på det nye Instagram-systemet er virkelig enkelt, faktisk er operasjonen praktisk talt identisk med andre versjoner. Prosessen er basert på å trykke på kameraknappen, trykk på Bibliotek og velge en 1 minutters video.

Instagram 3

Nederst i videoen er det nå en stiplet linje som representerer sekundene, for å forkorte videoen må vi skyve fingeren fra den ene siden til midten, akkurat som før, men med mindre endringer i brukergrensesnittet.

Last ned eller oppdater Instagram

Har du vært heldig nok til å oppdatere Instagramen din med det nye designet? Du liker? Er det ikke til din smak? Hvorfor?