free estadisticas Saltar al contenido

Instagram og 3D Touch-funksjoner for iPhone 6s

abril 27, 2020

Instagram slutter aldri å forbløffe oss. De kunngjorde nylig at de hadde klart å overstige 400 millioner brukere og Nå har de kunngjort ankomst av nye funksjoner relatert til 3D Touch for den nye iPhone 6s og 6s Plus. Så hvis du planlegger å få tak i den nye Apple-smarttelefonen, fortsetter du å lese, fordi du kan være interessert i disse nyhetene fra Instagram.

Litt etter litt inkorporerer nye funksjoner de mest interessante, for eksempel muligheten for å dele fotografier horisontalt. De er nå lastet opp til 3D Touch-bandwag slik at brukerne kan se på bilder og profilinformasjon ved hjelp av tre nye APIer levert av Apple.

Selskapet har kunngjort gjennom sin offisielle blogg ankomst av Nye 3D Touch-relaterte funksjoner inkludert i appen for brukere av de nye iPhone 6s og 6s Plus. Neste gang vil vi snakke med deg litt mer detaljert om hver av dem. La oss dra dit

3D Touch-funksjoner på Instagram

Rask handlinger

Ryan Nystrom, programvareingeniør på Instagram, har kommentert hvor enkelt det er å implementere den nye 3D Touch Quick Actions API. Med det kan utviklere legg til snarveier på startskjermen.

3D Touch-funksjoner på Instagram for iPhone 6s.

kikker

Takk til Peeks, brukeren kan se raskt på bildene uten å måtte laste dem inn stort uten å forlate profilen eller utforske fanen. Bare trykk på bildet du vil se, så blir det automatisk større.

Fra CultofMac kommenterer at selskapet også har tilbudt detaljer på bloggen sin måten Peeks blir implementert i overskriftene eller når du blir nevnt i en kommentar. Som du kan se, på Instagram har de ikke tapt et eneste sekund, og de har raskt kommet seg ned for å jobbe for å få mest mulig ut av 3D Touch som er inkludert i iPhone 6s og 6s Plus.

3D Touch-funksjoner på Instagram for iPhone 6s.

Resten av brukerne som ikke har den nye iPhone 6s, vil ikke kunne bruke disse nye funksjonene., men det blir også satt pris på at Instagram tilpasser applikasjonen sin for å dra nytte av denne nye teknologien, som sikkert vil bli en del av de neste generasjonene av iPhone.

Hva synes du om de nye 3D Touch-funksjonene som er inkludert i Instagram? Tror du de vil være nyttige?