free estadisticas Saltar al contenido

Instagram oppdaterer og øker fotoløsningen

abril 26, 2020

I april i fjor ble Instagram oppdatert på iPhone for å inkludere to nye funksjoner. Noen måneder senere har den fått en ny oppdatering til versjon 7.1.0 med mange nye funksjoner, inkludert en som skiller seg ut over resten, og det er har besluttet å øke oppløsningen på bildene til en størrelse på 1.080 x 1.080.

En av de viktigste klagene fra Instagram-brukere var komprimeringen så stor at applikasjonen gjorde det når du laste opp bilderOg det var at den senket oppløsningen slik at de var 640 x 640. Nylig begynte selskapet å forberede seg på en stor endring og begynte med å øke oppløsningen på bildene til 1.080 x 1.080 i nettversjonen av Instagram.

instagram-øker-oppløsning-bilder-2 "bredde =" 322 "høyde =" 572 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2015/07/instagram-aumenta-resolucion-fotos-2.jpeg 322w, https://t.ipadizate.es/2015/07/instagram-aumenta-resolucion-fotos-2-197x350.jpeg 197w "størrelser =" (maks-bredde: 322px) 100vw, 322px "/></p>
<p>Den forbedringen når også applikasjonen for iOS og Android, slik at Instagram-brukere nå kan glede seg over bilder med høy oppløsning uten å miste kvaliteten. Selvfølgelig ser det ut til at endringen foreløpig ikke vises på Instagram, selv om <strong>kildekoden til nettversjonen avslører at bildene nå er lagret med den FullHD-oppløsningen på 1 080p</strong>.</p>
<p><b>Ikke gå glipp av: </b>7 fantastiske apper for å utfylle Instagram</p>
<h2>Instagram kan gjøre endringen offentlig de kommende dagene</h2>
<p>Det at Instagram tidligere lagrer bildene i høy oppløsning på 1 080 x 1 080 fører til at vi tror at applikasjonen sannsynligvis vil gjøre denne endringen offentlig ganske snart. Ja, til<strong>Ingen vet om det vil bli offentliggjort i løpet av de neste dagene eller ukene.</strong>.</p>
<p style=Instagram øker oppløsningen på bildene.

Som det har vært kjent, vil de ikke være 640 piksler bilder som er strukket og forstørret for å fylle den nye større størrelsen, men dens virkelige oppløsning vil være 1.080 piksler, og de vil tilby en kvalitet som er veldig nær den for originalt bilde. Det må erkjennes at Instagram har tatt lang tid å oppdatere for å øke oppløsningen, og det er at kvalitetskravene til brukerne øker, for ikke å nevne at kameraene på mobile enheter i økende grad gir bedre resultater som senere ble sett tømt når du laster dem opp til dette sosiale nettverket.

Instagram øker oppløsningen på bildene.

640 x 640-oppløsningen har vært i bruk siden tjenesten ble lansert i 2010 og det har ikke vært før nå da de har bestemt seg for å hoppe til 1.080 x 1.080. Til slutt, fra CultofAndroid, kommenterer de at oppdateringen for øyeblikket distribueres, så det er mulig at du i Instagram-applikasjonen din fortsatt ser bildene på 640 x 640, men det vil ikke ta lang tid å se endringen.

Last ned Instagram på din iPhone

Hvis du fortsatt har Instagram på iPhone Vi inviterer deg til å installere den og begynne å dele med vennene dine de beste bildene av denne ferien. Og det er det bedre tid for å forbedre kvaliteten på fotografiene enn om sommeren.

Ikke glem det øke kvaliteten på bildene vil også øke dataforbruket, noe du fremfor alt bør ta hensyn til hvis datahastigheten din er veldig begrenset, eller hvis du har lite igjen å konsumere dem. Herfra kan vi bare si at vi i iPadizate er strålende fornøyde med denne Instagram-oppdateringen!