free estadisticas Saltar al contenido

Instagram overskrider 400 millioner brukere

abril 27, 2020

Litt etter litt forbedrer og vokser verdens mest brukte sosiale sosiale nettverk. Nylig ble Instagram oppdatert for å forbedre Direct med emojis og chatsamtaler, men i dag er nyhetene det har klart å overstige 400 millioner brukere.

I løpet av de siste ni månedene har Instagram opplevd en utrolig vekstrate. Og det er at de i disse månedene har skaffet hverken mer eller mindre enn 100 millioner nye kontoer, og etterlot seg andre sosiale nettverk som Twitter.

Instagram oppnår 400 millioner brukere.

I begynnelsen var Instagram bare tilgjengelig for iPhone, og senere åpnet den dørene for andre plattformer. Først var det bare et verktøy for å redigere bilder med vintage-filtre og del dem på nettverket med andre brukere, men i dag har den vokst enormt og opptil 15-sekunders videoer kan nå publiseres.

Instagram har allerede 400 millioner brukere

At Instagram har vokst så mye er gode nyheter, men det har også sin dårlige side, og det blir stadig vanskeligere å finne kvalitetsinnhold eller vakre bilder, selv om det ikke er umulig. På den annen side må det sies det Av disse 400 millioner Instagram-brukerne er 75% fra utenfor USA, hvor applikasjonen kommer fra.

Instagram oppnår 400 millioner brukere.

Med disse 400 millioner brukerne ligger Instagram langt bak andre sosiale nettverk som har kjørt lenger. Så vi ser hvordan Twitter eller Pinterest står i tråd med omtrent 100 millioner brukere hver.

Det må sies at landene der Instagram har opplevd den største veksten er Brasil, Indonesia og Japan. Som en nysgjerrighet, Brukere av sosiale nettverk laster opp mer enn 80 millioner bilder og videoer hver dag, genererer mer enn 3,5 millioner "Likes". Hvis vi vurderer dette, ville Instagram ha delt 40.000 millioner bilder siden lanseringen og frem til i dag.

Instagram fortsetter å vokse i en ustoppelig hastighet

Det ser ut til at det sosiale nettverket for fotografering går gjennom et av de beste øyeblikkene og fortsetter å vokse uten stopp og til en virkelig fantastisk hastighet. dermed det antas at Instagram før utgangen av året kunne ha nådd 600 millioner av registrerte brukere.

Instagram oppnår 400 millioner brukere.

Hos iPadizate er vi ikke i tvil om det et bilde er verdt tusen ord, og mer se suksess som Instagram har. Selv om som vi sa før, med et så stort antall brukere, blir innholdet på Instagram stadig mer variert og du kan finne flotte bilder, folk som bare laster opp bilder av alt de spiser eller elskere av selfies, blant mange andre ting.

Og du, har du Instagram? Laster du vanligvis opp bilder og videoer til dette sosiale nettverket?