Instagram redesigne grensesnittet til profilene sine litt på iPhone

Instagram redesigne grensesnittet til profilene sine litt på iPhone

Etter den store redesignen av Facebook, både på nettstedet og i mobilapplikasjonene sine, har nå selskapet bestemt seg for å gjøre det samme med Instagram.

Som kunngjort på F8-konferansen har Facebook startet endre utformingen av grensesnittet gjennom en kort betafase til små brukergrupper. Vi har vært heldige som ble valgt, og vi må si at vi elsker forandringen.

Det skal bemerkes at dette er en veldig liten, men veldig synlig endring. heretter brukerprofiler ser annerledes ut. Antall innlegg, følgere og brukere fulgt har redusert størrelsen. I tillegg er knappene Følg, Følg, Rediger profil, Send meldinger osv. Plassert under beskrivelsen av hvert medlems profil.

Det kan interessere deg | Flotato er nå tilgjengelig, en måte å ha apper som Instagram eller Twitter på din Mac

Slik ser de nye Instagram-brukerprofilene ut

Tidligere, som du kanskje allerede vet, var følgeknappen plassert rett under antall innlegg, følgere og brukere fulgte.

Nå ser det ut slik at:

Og du vil se profilen din slik:

I tillegg vises “Følgende” -knappen med teksten i grønt hvis den brukeren er lagt til i vennelisten din. Andre endringer vi har funnet, var ankomsten av annonsene i Utforsk-kategorien og fjerningen av delen av arkiverte historier i øvre venstre hjørne av profilen. Men ikke bekymre deg, de har nå sin egen seksjon i menyen øverst til høyre.

Men dette er ikke de eneste endringene som dreier seg rundt hjørnet fra det mest populære sosiale nettverket for øyeblikket. Fra Facebook planlegger de å redesigne kamerafunksjonene fullstendig, inkludert veldig interessante forbedringer som vil gi en mer komplett opplevelse for brukere av plattformen.

Hvis du fremdeles ikke ser endringene på Instagramen din, er sjansen stor for at den oppdateres automatisk i løpet av de neste timene. Selv om prosessen kan ta dager.