Instagram Reels er offisiell: Instagram TikTok

TikTok ser ut til å ha sine dager nummerert i Amerika, og dukker nå plutselig opp Instagram hjul, Instagram TikTok.

Gjennom dette nye alternativet som vil bli vist i selve Instagram-appen, vil brukerne kunne lage videoer på opptil 15 sekunder, legge til filtre og effekter.

Slik laster du opp TikTok-videoer til Instagram

Det er trodd at Hjul ankommer i august, selv om det bare lander i USA. og deretter vil den flytte til andre markeder de neste ukene.

I følge NBC forventes Reels å nå mer enn 50 markeder etter den offisielle lanseringen i USA i begynnelsen av august.

La oss huske at Facebook, eier av Instagram, lanserte Reels i Brasil i fjor.

Den utvidet også til Frankrike og Tyskland, samt India.

Bilde - Instagram Reels er offisiell: Instagram TikTok

Kanskje er det den perfekte muligheten for alle TikTok-brukere som har blitt påvirket av forbud i flere titalls land, til å flytte talentene sine til Instagram Reels.

Det er hoppet som Instagram trenger for å fange nesten alle tenåringer og Kreative brukere og fans av korte videoer der de lager ekte underholdningsverk.

Instagram legger ikke skjul på det.

Hjul ble opprettet for å demontere tårnet med kort som TikTok er bygget på.

Kanskje navnet “Reels” ikke er veldig riktig, men for øyeblikket er det slik det er kjent, og sannheten er at det er helt trodd at navnet vil bli kodifisert og det vil bli kjent på den måten i navnet.

hovedmarked: USA.

Ikke bare Instagram har satt batteriene og har akselerert lanseringen av Reels, men, etter forbyr å bruke TikTok I forskjellige land på grunn av sikkerhetsproblemer har mange apper sett antallet aktive brukere vokse de siste ukene, som for eksempel Byte.

Dubsmash og Triller er også alternativene valgt av unge tenåringer som spiller inn dansene sine og foretrekker korte, animerte videoer med effekter og musikk, enn å bruke YouTube-plattformen, for eksempel.

Via: NBC News

16 TikTok-triks for å få mest mulig ut av det