Instagram stenger kontoen for Kinsey Wolanski, den spontane av Champions

I går var fotball nyheter, fordi Champions League-finale, men jenta som hoppet ut på banen var også nyheter. Og det har vært kjent Instagram har stengt Instagram-kontoen til Kinsey Wolanski, den spontane av Champions.

Liverpool vant den viktigste fotballtittelen, noe som ga overskrifter i en mengde omslag rundt om i verden, spesielt idrett. Imidlertid også det var anekdoter og fakta som måtte huskes for de neste dagene.

En av de mest nevnte i sosiale nettverk og digitale medier var innbrudd av en jente i løpet av kampen fotballag som sto overfor Tottenham vs Liverpool, var nyheter overalt og lokket fram kommentarer av alle slag.

Bilde - Instagram lukker kontoen for Kinsey Wolanski, den spontane av Champions

Det er Kinsey Wolanski-modellen

Det var i nærheten av det 18. minutt av spill, allerede med et mål til fordel for Liverpool, da a spontan blondt hår i en badedrakt Hun brøt seg ut i gresset for å løpe i noen sekunder før sikkerhetsmedlemmene kunne nå henne for å få henne ut.

20 Instagram-tips du bør vite

Umiddelbart begynte nettverkene å fylles med hundrevis av kommentarer til det på kort tid ble kjent hvem som var spontan. Dette er Kinsey Suey Wolanski, a Amerikansk modell som pleide å markedsføre en YouTube-kanal.

Hvordan? Gjennom badedrakten hun hadde på seg, i hvite bokstaver kunne du lese “Vitaly usensurert”, En YouTube-kanal som modellen deltar i og som i dag har 9,9 millioner følgere, og der også jentas kjæreste dukker opp.

Instagramen hans ble stengt, hva skjedde?

Konsekvensene, langt fra å være gunstige for Kinsey Suey Wolanski, har ikke vært helt gode, hun forventet i hvert fall ikke dem. Og det er at millioner av mennesker begynte å følge henne i Instagram sosiale nettverk på kort tid.

Bilde - Instagram lukker kontoen for Kinsey Wolanski, den spontane av Champions

Det som har skjedd er det Instagram-kontoen din har stengt, er ikke tilgjengelig akkurat nå, og du kan ikke se bildene og videoene dine, de har opphørt å eksistere. Men hva kunne ha skjedd slik at en konto som var aktiv inntil for noen timer siden ikke lenger er tilgjengelig? Noen av årsakene kan være følgende:

  1. Hacket konto: Det ser ut til å være årsaken til at, gitt populariteten Kinsey Suey Wolanski har oppnådd, motiverte noen til å hacke kontoen din.
  2. Jeg liker deg så mye på rad: En annen årsak kan være den overdreven “Jeg liker deg” som denne jenteprofilen oppnådde på noen få timer, fra noen få tusen brukere til å ha mer enn 2,5 millioner følgere. Eventuelt oppdaget Instagram at det var en bot og lukket kontoen automatisk.

Bilde - Instagram lukker kontoen for Kinsey Wolanski, den spontane av Champions

Det første alternativet ser ut til å være årsaken til hvorfor Instagram har lukket kontoen for Kinsey WolanskiFordi offeret selv på sin Twitter-konto og kjæresten hennes tror at noen hacket kontoen sin.

Den andre muligheten er imidlertid den som gir mest mening, siden Instagram har noen bruksgrenser, det vil si at visse handlinger ikke kan gjøres fra et bestemt tall. For eksempel kan du bare laste opp maks 100 historier per dag.

Derfra sletter appen de forrige og viser bare 100. Dette er noe som gjelder antall daglige innlegg, hashtags og andre, muligens også for antall følgere maksimalt som en person kan ha på 24 timer.

I tilfelle du passerer disse grensene, Instagram oppdager det som mistenkelig aktivitet og det blokkerer kontoen, noe som sannsynligvis er grunnen til at kontoen til Kinsey Wolanski, allerede ansett som den spontane Champions, ikke er tilgjengelig.

Til tross for hva som har skjedd, har Kinsey Wolanski fått det han ønsket, for å promotere YouTube-kanalen, men mer gjøre seg kjent over hele verden takket være det enorme publikummet som fulgte Champions League-finalen i går.

På dette tidspunktet Instagram holder kontoen stengt for Kinsey Wolanski, den spontane av Champions, selv om forskjellige profiler har dukket opp, men det er umulig å vite hvilken som er den offisielle, selv om denne jenta mest sannsynlig vil gjenopprette kontoen sin snart.

Slik ser du på Instagram Stories uten å ha en Instagram-konto