Instagram Stories legger til sangtekster på klistremerket “Music”

Instagram bare lagt til sangtekster som en del av “Musikk” klistremerke i historiene. En god måte å dra nytte av denne funksjonen, som garantert vil bli veldig fasjonabel på det sosiale nettverket de kommende dagene.

Vi har hatt Musikk-klistremerket i lang tid, som lar oss legge et fragment (opptil 15 sekunder) av favorittlåtene våre i Stories. Nå som standard viser tekster synkronisert med musikk, selv om de kan deaktiveres og gå tilbake til forrige versjon.

Hvordan skjule Instagram-historiene mine for noen følgere

Målet med Instagram er helt sikkert å tiltrekke seg påvirkere av TikTok, en video-app der “lipsync” er blitt popularisert (simulere at vi synger ved å bevege leppene). Og historiene lar oss nå plassere sangteksten med forskjellige stiler:

Bilde - Instagram Stories legger sangtekster på klistremerket til "Musikk"

Blant alternativene vi har endre fargen på bokstavene, fragmentet av sangen (i prinsippet vises koret) og varigheten, mellom 5 og 15 sekunder. Som alltid foreslår Instagram noen fasjonable sanger, men ved å bruke søkemotoren vil vi finne nesten hva som helst.

Imidlertid finnes den virkelige nyheten som kommer til historiene i denne menyen:

Bilde - Instagram Stories legger sangtekster på klistremerket til "Musikk"

Her har vi fire forskjellige stiler for sangtekster, som vises i sanntid når artisten synger. Uansett er det mulig å fortsette å bruke det klassiske klistremerke-designet med de to siste menyalternativene:

Bilde - Instagram Stories legger sangtekster på klistremerket til "Musikk"

Kanskje problemet med tekstene er legg til dem etter å ha tatt bildet eller videoen. I sistnevnte tilfelle vil det å simulere at vi synger kreve mye koordinering, siden musikken på tidspunktet for innspilling ennå ikke vil høres.

Instagram vet at den trenger periodiske oppdateringer for å beholde brukerne sine, og den vil til og med vise innhold som påvirkere som vi ikke følger for å “hekte” oss mer til det sosiale nettverket. De nye klistremerkene lykkes nesten alltid, du må bare tenke på antall spørreskjemaer i Historiene som ble lastet opp i løpet av dagene etter lansering.

Han musikk klistremerke med sangtekster Den er allerede tilgjengelig i Spania, så oppdater appen hvis den fortsatt ikke fungerer. De Instagram-historier De får mer og mer prominens på det sosiale nettverket, og de vil helt sikkert fortsette å motta nyheter i fremtiden.

Last ned maler med spørsmål til Instagram Stories

Hva synes du om Musikk-klistremerket som inneholder sangtekster? Tror du at de vil bli mye brukt i Instagram Stories?