Instagram svikter mange brukere

Instagram Den har falt flere ganger så langt i 2019, som bare er 5 måneder, og i dag har den igjen igjen en stor del av befolkningen uten tjeneste. De blir rapportert feil fra forskjellige områder av jordkloden.

Berørte brukere rapporterer om feil i strømmen, i historiene-opplastningen og i lastetidene når de ser på en video eller vil inn i en profil.

Instagram-tjenesten er blitt sett plutselig avbrutt og årsakene er ukjente. Vi vet at herrene på Facebook spiller noe siden fremtidens planer for Instagram er blitt offisielle.

Pass på Zara New Age, Instagram-profilen som lover gratis klær til påvirkere

I de siste fallene som ble registrert i det sosiale nettverket, ble det lagt merke til at det ikke bare påvirket Instagram, men også Facebook og til og med WhatsApp. Fallet som vi er vitne til nå berører bokstavelig talt mer enn halve verden, spesielt Europa og Nord-Amerika.

Bilde - Instagram svikter mange brukere

Det du trenger å gjøre i disse tilfellene er ikke mette nettverket av forsøk, men la mobiltelefonen stå parkert og vent noen minutter på at tjenesten blir gjenopprettet. Den samme dråpen varer 15 minutter som kan vare flere timer.

Når en tjeneste går ned, kan du gjøre det anmeldelse på Twitter, gjør et enkelt søk, eller på nettet DownDetector. På begge nettstedene kan vi sjekke om det sosiale nettverket, appen, spillet osv. Virkelig er. De er nede, eller det er en personlig feil på grunn av internettforbindelsen vår.

Det gode med Twitter er at reaksjoner på fall raskt dukker opp i form av memesSå det er mer behagelig å vente til tjenesten går tilbake til det normale.

Det er klart at Instagram svikter og rapporter kommer fra nesten hvor som helst i verden. Legg igjen i kommentarer, eller på våre sosiale nettverk, hva tror du Instagram og hva tror du er så mange fall.

Kim Kardashian belaster en million dollar for hvert bilde hun laster opp til Instagram