Instagram tester meldinger som selvdestruererer, etter WhatsApp

Instagram ville teste meldingene som selvdestruerer. Etter å ha lest dem og forlatt samtalen, ville meldingene forsvinne fullstendig. Det er en funksjon som også testes på andre sosiale nettverk som WhatsApp.

At meldingene om selvdestruksjon kan være noe interessant hvis vi ikke vil ha spor av den etter å ha avsluttet en samtale. Derfor ville Instagram jobbe på en måte vi kunne gjøre meldingene til selvdestruksjon.

Jane Manchung Wong er et kjent filtreringsapparat, som har publisert via Twitter-kontoen sin den nye måten meldingsene til samtalen ville ødelegge for. Det ville være en spesialmodus og vekk fra direktemeldinger av Instagram der du forlater den, all informasjon ville forsvinne det var inni.

Bilde - Instagram tester meldinger som selvdestruerer

Wong har kommentert at Instagram selv ville ha innrømmet at det er det en funksjon som er i en veldig tidlig fase av utviklingen, så vi må nok vente til det blir en realitet.

Bilde - Instagram tester meldinger som selvdestruerer

Som vist i videoen, bør vi det få tilgang til en ny seksjon integrert i direktemeldinger Instagram, så vi vil bli tilbudt muligheten for Velg mellom konvensjonelle samtaler gjennom direkte Instagram-meldinger, eller omvendt, muligheten for gå inn i en modus der de ville ødelegge selv meldinger som ville ha et annet grensesnitt.

Tilsynelatende ville Facebook, som eier både Instagram og WhatsApp, jobbe med inkludere meldinger som selvdestruerer på begge plattformene, selv om tilfellet var WhatsApp, var tilnærmingen annerledes enn denne nye modusen for Instagram-meldinger.

Vi vil se hvordan og når denne typen meldinger kommer på Instagram, selv om det i henhold til hva kilden tilbyr, vi må nok vente lenge å kunne glede seg over denne nye funksjonen.

Instagram lar deg skjule spesifikke historier for visse mennesker

Hva synes du om nyhetene på Instagram? Synes du det er nyttig?