Instagram tillater allerede å sende GIF-er i direktemeldinger

De direktemeldinger fra instagram, blir brukt som en direktemeldingsapp, det er grunnen til at det sosiale nettverket legger til nyheter som gifs i dette tilfellet.

Språk har utviklet seg til det punktet hvor vi kan kommunisere med hundrevis av emojier som representerer forskjellige følelser og virkelige situasjoner, og så er det det gifs som gjør tekstsamtaler morsommere.

Pass på e-post: “Logg inn på Facebook med ett klikk” er en svindel

Du kan nå sende Gifs i Instagram-instruksjonene

Bilde - Instagram tillater allerede å sende GIF-er i direktemeldinger

Det er en realitet som vi advarte deg om for en tid tilbake, og den er endelig her. Gif animerer alle tekstsamtaler, og med tanke på at direkte Instagram-meldinger får en viss relevans de siste månedene, kan det ikke være at Gif-er mangler.

Sannheten er at “kjærlighets” -historie mellom Instagram og Gifs kommer langveisfra. Husk at han la til klistremerket slik at vi kunne legge animerte bilder i historiene, og deretter fjernet det for ett problem relatert til bestemt innhold som ikke oppfylte standardene. Den gangen brakte han dem tilbake, og nå legger han dem inn direktemeldinger.

Pass på! En ny e-postadresse prøver å stjele Fortnite-kontoen din

For å gjøre bruk av de animerte bildene i direktemeldinger fra instagram, må du ganske enkelt oppdatere appen din til den nyeste versjonen (Android og iOS) og følge disse trinnene:

  1. Åpne en samtale og klikk på ikonet som er vist i bildet nedenfor.

Bilde - Instagram tillater allerede å sende GIF-er i direktemeldinger

  1. Vi kan skrive hvilket som helst ord for å få frem GIF-ene vi ønsker.

Bilde - Instagram tillater allerede å sende GIF-er i direktemeldinger

Animerte bilder er allerede en klassiker av andre meldingsapper som Telegram og WhatsApp, så det var et spørsmål om tid de dukket opp på direktemeldinger fra instagram.

Utvilsomt de neste oppdateringene av Instagram De er lastet med nye funksjoner, for eksempel muligheten for å velge hvor vi vil at innholdet vårt skal sees og eliminering av hashtags i beskrivelsene.

Nå som du vet at Instagram har det Gifs i direktemeldinger, og du vet hvordan de brukes, kan du allerede begynne å glede deg over to ganger samtalene dine med venner og følgere.

Pass på den falske Netflix-e-posten som en TV gir bort

Hva synes du om de animerte bildene? Tror du direktemeldinger vil hvile WhastApp? Hva annet synes du Instagram bør legge til?

Tabla de contenidos