contadores Saltar al contenido

Instagram utvider varigheten til videoene dine til 60 sekunder på iOS

Gode ​​nyheter for instagrammere! Instagram har nylig publisert på sin offisielle blogg at den vil utvide grensen for varighetene til videoene. Snart vil brukere ha muligheten til å gjøre det del videoer på opptil 60 sekunder på det sosiale nettverket.

Denne interessante forbedringen kommer snart, lanseringen av oppdateringen vil bli presentert fra i dag og gradvis land for land. Selv om det ikke vil være på noen måneder når forlengelsen av varigheten av videoene når alle brukernes enheter.

Instagram

Men det er enda flere nyheter! Yeah Fra Instagram har de også ønsket å presentere en ny ny funksjon, multiklippvideoer på iOS. Denne funksjonen vil gi oss muligheten til importer flere videoer fra fotoalbumene våre og bli med dem for å lage en enkelt video. Kanskje noen av dere husker at funksjonaliteten var til stede på begynnelsen av Instagram, men senere ble fjernet.

Instagram har som mål å øke sitt publikum med disse nye funksjonene

Nå, med støtte for flere videoer og med en varighet på 60 sekunder, vil vi se hvordan det øker kreativiteten til de mest populære installatørene i det sosiale nettverket av fotografier. Vi vil se mer spektakulære videoklipp, mer kunstneriske, og det beste av alt er at vi endelig kan glem å måtte bruke tredjepartsapper for å gjøre videoredigeringer Eller importer videoene til PC eller Mac for å legge til flere videoklipp og overføre dem tilbake til iPhone for senere å legge ut på Instagram. For et rot!

Instagram

Den gode nyheten på Instagram har kommet bare timer etter utgivelsen av Snapchat-oppdateringen som lar oss bruke nye klistremerker, tilpassede GIF-er og mer. Vil det være tilfeldigheter eller ren konkurranse?

Som jeg allerede forutså for et par avsnitt siden, vil det fra nå av øke kreativiteten til instagrammere i det sosiale nettverket med utvidelsen av grensen for varigheten av videoene. Men det vil også øke publikum! Ja, ja! Instagram inkluderer ikke forbedringer av appen din av ren sympati … Den gjør det for å tjene mer penger! I løpet av de siste 6 månedene Videoavspilling har økt med 40% blant brukerne, og med denne forbedringen vil dataene kunne øke enda mer.

Instagram

Lengre, Annonsering på Instagram gir også mye mer lukrative fordeler til det sosiale nettverket. Annonsører hadde allerede 15 sekunder ekstra på å publisere promoteringsvideoene sine i applikasjonen, og siden en måned siden annonsene er på 60 sekunder, så åpenbart vil de koste mer penger.

Mer om iPadizate | Hvordan bruke to Instagram-kontoer på iOS

Last ned Instagram for iOS

Har du fortsatt ikke det sosiale nettverket motet på din iPhone? Vil du sjekke om oppdateringen har nådd App Store i ditt land? Vi etterlater deg lenken under ?

Ryktene om forsvinningen av kronologien på Instagram-feeden

Siden for noen dager siden har det blitt dannet en stor bløt om nye endringer på Instagram. Brukere har begynt å dele virale bilder som sier det vil det sosiale nettverket slutte å vise innleggene i kronologisk rekkefølge i feeden, og vil vise øverst de mest populære bildene og videoene og / eller med flest likes.

Det er klart det er en enkel, rå og intelligent strategi å har tilhengere utløser varsler for å motta varsler når en bruker laster opp et bilde eller en video. Fra Instagram har de vært raske til å benekte disse ryktene, og hevdet at enhver endring i det sosiale nettverket offisielt vil bli varslet på bloggen deres.

Instagram

Vi vet ikke om ryktene vil være sanne eller ikke, det vi vet er at veldig snart vil vi ha muligheten til det utvid varigheten av videoene våre opptil 45 sekunder mer på Instagram. Vinner du! Nå gjenstår det bare for Twitter å øke karaktergrensen i iOS-applikasjonen og Facebook for å slutte å kjøpe applikasjoner for å ødelegge dem med grusomme oppdateringer.

Hvordan ser endringene ut? Tror du Instagram trenger andre forbedringer? Hva mangler i det sosiale nettverket for å være perfekt?