Instagram varsler deg allerede hvis du tar et bilde i en DM

Det ser ut til at den mest fryktede og ryktet nyheten om Instagram det er allerede en realitet. heretter Instagram varsler deg allerede hvis du tar et bilde i en DM.

Inntil nå var det bare rykter, men det er allerede en realitet, så vær veldig forsiktig med å gjøre det skjermbilde i private meldinger fra Instagram.

Det var en tid da det ble hevdet at det sosiale nettverket rapporterte om skjermbilder, men det kom ikke til uttrykk, og selv om noen hevdet at de hadde det på sine enheter, ble det aldri hørt om igjen, og problemet ble endelig avsluttet.

Bilde - Instagram varsler deg allerede hvis du tar et bilde i en DM

Vi har til og med laget et innlegg for å omgå lovene i det sosiale nettverket og forhindre dem i å varsle deg i tilfelle du har laget en fangst skjerm inn private meldinger.

I dag var det mange som lurte på om Instagram rapporterte om skjermbilder selv i Stories og, Selv om svaret til dags dato alltid har vært “Nei”, har ting endret seg i den siste oppdateringen.

Beste gåter for Instagram-historier

Fotografering av et bilde er allerede varslet

Men vel, tilbake til virkeligheten, the siste instagramoppdatering Det har brakt tilbake den mest fryktede for det sosiale nettverket.

De varsler ved skjermbilder Et bilde sendt i de private meldingene til det sosiale nettverket er her, og et godt bevis på dette er denne fangsten:

Bilde - Instagram varsler deg allerede hvis du tar et bilde i en DM

Som du ser, til høyre for bildet, a bladformet ikon som er veldig likt når et nettsted lastes inn. Vel, det ikonet betyr at det er tatt et skjermbilde av bildet du har sendt.

De fangstvarsling skjermen vises bare synlig for utstederen, det vil si for hvem som sender bildet. Mottakeren blir aldri varslet om fangsten. Hvis du tar et skjermbilde fra nå av, bør du vite at den blir varslet, men du vil ikke vite det.

Nå som du vet det Instagram varsler allerede skjermbilder av bilder sendt av DMDet gjenstår bare å varsle kontaktene dine ved å dele dette innlegget for å unngå at de blir oppdaget og utsatt.

Netflix for iPhone lar nå dele innhold på Instagram Stories