Instagram vil gjøre det lettere å gjenopprette stjålne kontoer og forhindre tyveri av brukernavn

Hvis noe går galt Instagram det er i sikkerhet og hastighet når det gjelder å gjenopprette en hacket konto. Alt dette kan endre seg, siden det sosiale nettverket bringer en ny prosess som Det vil lette gjenoppretting av stjålne kontoer, og i tillegg vil det forhindre datatyveri.

Prosedyren ovenfor var latterlig, så vel som treg og mot sin hensikt. Hvis du var i posisjon til å ikke ha tilgang til din Instagram-konto fordi det var blitt stjålet, måtte du sende en e-post og vente på svaret, eller fylle ut et skjema for å motta hjelp.

20 Instagram-tips du bør vite

Hvordan skal denne situasjonen løses nå? Vi vil gjennom selve Instagram-applikasjonen. Hvis det sosiale nettverket oppdager noen endring i de private dataene, vil det sende deg en e-post for å finne ut om disse endringene er gjort av deg eller ikke.

Hvis disse endringene ikke er gjort av deg, skriver du inn e-posten og klikker på lenken de tilbyr deg.

Her vil de vise deg kontoinformasjonen din. Hvis noe ikke stemmer, klikker du på “Nei, beskytt kontoen min”. Du vil bli bedt om å endre passordet, og når du har kommet inn på nytt på nytt vil dette vises:

Bilde - Instagram vil gjøre det lettere å gjenopprette stjålne kontoer og forhindre tyveri av brukernavn

Tyverioffer vil du motta en 6-sifret kode, enten via SMS eller via e-post. På denne måten vil cyberkriminelle ikke kunne få tilgang til informasjonen fordi de ikke kjenner til de forespurte dataene, og heller ikke den 6-sifrede koden.

Skriv inn koden du vil ha mottatt, og bekreft deretter at informasjonen er din eller ikke. Vi anbefaler at du klikker på “Ja, alt er riktig”. Ellers skriver du inn et passord og en endring av sikkerhetskoden, siden hver gang du vil ha tilgang til appen, vil du savne det samme.

Bilde - Instagram vil gjøre det lettere å gjenopprette stjålne kontoer og forhindre tyveri av brukernavn

Nå skriver du inn profilen din og endrer dataene du ønsker. Husk at du kan gå tilbake til kassen, men i dette tilfellet kan du ignorere e-posten.

Denne nye prosedyren tillater det gjenopprette stjålne kontoer selv om nettkriminellen har endret brukernavn.

Det er en nyhet som Instagram har introdusert. Instagram-brukere på Android liker allerede brukernavn blokkering, og snart vil Instagram-brukere ha det på iOS, noe som gjør at brukernavn kan blokkeres i 14 dager.

I tilfelle du ikke visste det tidligere, var de slettede navnene gratis og hvem som helst kunne få tak i dem. Nå, og takket være denne blokkeringen, har kontoen din stjålet og endret, har 14 dager på deg til å unngå å miste det forrige navnet.

Følg disse trinnene hvis du vil gjøre testen:

  1. Gå til Instagram.
  2. Klikk på profilen din (ikon med en menneskelig silhuett).
  3. Klikk på “Rediger profil”.
  4. Der det står “Brukernavn”, slett ditt og legg det nye.
  5. Hvis det er tilgjengelig, klikker du på den blå merket som vises øverst til høyre, hvis den er opptatt, vises en dialogboks øverst på skjermen.

Bilde - Instagram vil gjøre det lettere å gjenopprette stjålne kontoer og forhindre tyveri av brukernavn

  1. Prøv til du finner navnet du vil ha.
  2. Når du har lagret den, får du en e-post fra Instagram der du informerer om endringen og spør om det er du som har endret den eller trenger hjelp.
  3. Vent litt, og gjenta trinnene igjen.
  4. Skriv inn det gamle navnet ditt, så ser du at det fremdeles er tilgjengelig, fordi det fremdeles er ditt når det er blokkert i 14 dager.

Ikke bruk for lang tid på å oppgi navnet, eller la ikke skjermen stå på, eller i bakgrunnen, fordi du kan sperre kontoen din siden Instagram vil forstå at den er stjålet.

For noen dårlige vil den 6-sifrede koden som vi allerede har nevnt, hoppe, og du klikker på “Ja, den er riktig”.

De instagram sikkerhet Det har blitt avhørt flere ganger, og den mest berømte var for noen uker siden da privat informasjon fra flere kjendiser og påvirkere ble lekket. Og det er at spørsmålet om passord også har vært ganske kontroversielt, siden hundrevis av Instagram-ansatte hadde tilgang til den informasjonen.

I alle fall Instagram Det er foreslått å forbedre, og selv om dette ikke vil stoppe tyverier av kontoer, fremskynder det prosessen for å gjøre det gjenopprette stjålne kontoer og forhindre tyveri av private data av brukerne.

Slik får du flere filtre for Instagram

Hva tenker du om at Instagram har en ny metode for å gjenopprette stjålne kontoer?